Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szikkasztó árkot igen, de ilyen kivezetéseket nem szeretnénk kérni, ha városi szinten csapadékvízelvezetés nincsen!

2017. február 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Tegnapi bejárása során a Buckai Szövetség Egyesület elképedve szemlélt egy kerítésen kifúrt csapadékvíz kivezetést! Ilyen kivezetésekkel ugyanis utcát és szomszédokat lehet elárasztani!

Szigetszentmiklóson, mint ahogy ezt az elmúlt napokban több fórumon Önök is láthatták a csapadékvíz elvezetés, mint olyan, mint rendszer nem létezik! Hatalmas áradásokat és elöntéseket tud okozni!

Vízelvezetéshez is értő szakemberek szerint a csapadékvíz elvezetés megfelelő módja a szikkasztó árok. E tekintetben egy gödröt kell ásni, bele köveket rakni, hogy eltudják vezetni és a telek, ingatlan lejtését úgy tenni, hogy oda folyjon a víz! No meg persze olykor takarítani!

Ez a módszer jó sok mindenkinek! Egyrészről a víz tényleg a talajba megy el! Másrészről az utca nem lesz tenger! Harmadrészről a szomszéd sem fog úszni!

Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy amíg nem kialakult a városban a csapadékvíz elvezetés a szikkasztó árkokat legyenek szívesek alkalmazni!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1712271866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása