Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Köszönjük a Csepeli Postának, hogy megkapjuk a leveleinket!

2017. február 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Felmerülhet sokakban a kérdés, hogy a Buckai Szövetség Egyesület miért köszöni meg azt, hogy Csepeli irodájában immáron megkapja a leveleket, hiszen ez a természetes és így van rendben!

 

Mi Szigetszentmiklós óta tudjuk, hogy sajnos ez nem természetes! Mióta Csepelen van a levelezési címünk azóta 10-ből 9 levelet azonnal megkapunk és a maradék egyhez is hamar hozzájutunk! Szigetszentmiklóson ugyanez úgy működött, hogy 3-ból kettő levelünk eltűnt. Se értesítő nem volt róla se semmi sem!

 

Hogy aztán ez a Szigetszentmiklósi Postán belül kinek a hibája azt nem tudjuk, pedig sokszor próbáltunk utána menni ennek!

 

Képzelhetik mégis, hogy mikor várunk fontos leveleket és azok nem jönnek meg! Aztán érdeklődünk és azt kapjuk, hogy már elküldték és ott kellene lenni. Majd pár hét múlva átvétel nélkül visszament! Hogy csak pár ilyet említsünk a teljesség igénye nélkül:

·       Így nem jött meg Haraghy Csaba a Vízművek vezérigazgatójának válaszlevele a 2015 Szeptemberi találkozás után. (ezt később könyörgésünkre e-mailbe bemásolták)

·       Így nem jött meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Bucka csatornával és Bucka-tóval kapcsolatos levele, melyért személyesen a Minisztériumba kellett bemennünk.

·       Ahogy így nem jött meg az a NAV-os levél, amely egy rendszerfrissítés miatt a NAV-on belül elveszett bevallásainkat kérte újra, amiről így nem tudtunk és ami miatt felfüggesztették kis időre az adószámunkat! Tudják ez volt az, amit egyesek felhasználtak arra, hogy minket alaptalanul lejárassanak. Ez volt a Tóth István és két társa per, ahol az érintettek azt hihetik megúszták, de nem ússzák meg! Ebben vett részt egy képviselő kishalként és egy magát szakembernek aposztrofáló kókler!

 

 Láthatják hát, hogy normális postai szolgáltatás egyáltalán nem természetes! Igaz félre értés ne essék! Itt is van kisebb hiba (pl.: a helyettesítő felcsönget, s meg se várja, hogy odaérjünk a kaputelefonhoz már bedobta az értesítőket), de a levelekről azért tudunk és megkapjuk őket! Sőt! Sokkal több levelünk jön meg mióta ez a levelezési címünk! Érdekes nem?

 

Itt azért nincs politizáló postás, nem sértődnek meg, ha hiba van és rákérdezünk mi történhetett! Csepelen bármennyi postással beszéltünk mind azt mondta nem politizál és a politizálás egy postásnak nem helyes! Pláne ha a postás üldözési mániás és bosszú hadjáratként, mert szerettük volna normálisan megkapni a leveleinket lejárató kampányt folytat!

 

Éppen ezért mindenkinek javasoljuk, aki csak teheti, hogy postai szolgáltatásait Szigetszentmiklósról hozza el! Megfog lepődni, hogy máshol mennyivel jobb a szolgáltatás és mennyire jobban kézbesítenek!

 

Legalábbis nekünk ez a tapasztalatunk! Még akkor is, ha némely Szigetszentmiklósi kézbesítő postás teljesen rendben van vagy még az sem kizárt, hogy egyes Szigetszentmiklósi pultos postásnak udvarolni is fogunk! De csak azért mert ők aranyosak, de a Szigetszentmiklósi Postával mint intézménnyel valami nagyon nincs rendben!

 

Köszönjük hát Csepelnek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412250926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása