Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület: Almát a gyermekeknek!

2017. február 12. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület számtalan helyen, eseményen és előadáson adta már elő, de sohasem írta le azt a projektet, amelyet most bemutatunk Önöknek!

 

Az ötlet kiinduló alapja, hogy számtalan esetben megyünk el magára hagyott, gazdátlan kertészetek vagy almás kertek mellett, melyek termései, ha megérnek, pont azért mert magántulajdon nem másé, mint az enyészeté lesznek! Éppen ezért és éppen ekként kérvénnyel fordulunk a hivatalok és a kert gazdák felé, így például a Lakihegyi út (Massányi út) esetében. Arra kérjük őket, hogy had szedjük le és vigyük el megmosdatás után az iskolákba, az óvodákba a gyermekeknek, hogy egészségeset ehessenek!

 

Egyben felhívjuk az ország számtalan civilszervezetét, hogy ha ilyet látnak ők is kérvényezzenek! Legyenek e gyümölcsök a gyermekek gyümölcsei az enyészet helyett!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2512250284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása