Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Holnap kezdődik a Tóth István és két társa per, melyet sokan Nadzsi perként ismernek

2017. február 07. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Február 8-án a Csepeli Bíróságon kezdődik a Tóth István és két társa elleni per, melyet sokan Nadzsi perként ismernek.

 

Ezen tárgyalás alapja a 2016 nyarán történt esemény, melynek során minden alapot mellőzően szakmájába tipró posztok jelentek meg a Buckai Szövetség Egyesület elnökére vonatkozóan. Remélhetőleg holnap megtudhatjuk, hogy hogyan lett Tóth István és két társából Nagy János és két társa per. Megtudhatjuk a nyomozati anyagok alapján, hogy kicsoda Tóth István vagy, hogy egyáltalán fizikailag létezik-e. A tárgyalás során bízunk benne, hogy megtudhatjuk, hogy a magát szakembernek aposztrófálló személyt mi is motiválta, mi késztette, hogy szakmaiságot hirdetve lényeges dolgot kihagyva, mellőzve félre tájékoztassa az embereket! A motiváció vajon a rosszindulat vagy a tudatlanság volt? A rosszindulat esetén nincs mit mondani, hiszen borzalmas lehet úgy élni! Ha tudatlanság, akkor meg tudatlanul nem biztos, hogy tanácsos szakmai tanácsokat adni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4712190298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása