Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Émelygős köszönés után egyetlen mondattal öjöngő portást értünk el!

2017. január 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Volt már Önökkel olyan, hogy egy egyáltalán nem kedves és meglátásuk szerint embergyűlölő egyén émelygősen köszönt Önökre? Volt már olyan, hogy egyetlen köszönéstől felállt a szőr a hátukon? Velünk igen! Éppen ma is megtörtént egy ilyen!

Miután úgy éreztük, hogy konstruktív megbeszélést folytattunk a jegyzővel és mielőtt találkoztunk volna Judással az álellenzék vezetőjével lejöttünk a lépcsőn és az a portás, aki úgy érzi majd ő eldöntheti, hogy kinek az ügye fontos és kié nem, utóbbira rácsapva a telefont pontosan így köszönt ránk!

Elgondolkodtunk! Vissza menjünk? Megkérdezzük, hogy ezt miért kellett? Vagy menjünk tovább és hagyjuk figyelmen kívül a szemtelenséget? Gondolkodtunk! Végül úgy döntöttünk vissza megyünk és egyetlen mondatot mondunk:

Tudja a Szigetszentmiklósi Önkormányzat egyik legnagyobb hiányossága, hogy nem tett ki hányó zsákot a lakosságnak az olyan ügyintézők miatt, mint maga!

A reakció féktelen őrjöngés lett! A 70 éves portás néni olyan szavakat használt, hogy utána megkérdeztem a kollégákat, hogy hallották-e!

Hamarosan amikor megindulnak a kampányidőszakok, akkor mindenhol ott lesz! Aki csúnyát, mer mondani a várospusztító, de általa szentnek beállított polgármesternek annak részéről, ahogy eddig nem lesz kímélet!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök                                                                                                  

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6512169870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása