Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Ne hagyja magát becsapni, átverni és megkárosítani!

2017. január 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós területén egyre többen keresik meg a Buckai Szövetség Egyesületet azzal, hogy szaporodnak a vagyon elleni bűncselekmények, köztük élen és sajnos a betörések, miközben városvezetésünk minden évben javuló közbiztonságról zeng.

Valahogy azonban mégsem ilyenek a megélések!

Az elmúlt években számtalan ezzel kapcsolatos történetről meséltünk Önöknek, melyek közül az Iglice utcai eset talán kiemelkedett! Amikor ugye még az Iglice utcán ki lehetett jutni az Ádám Jenő sétányra és nem volt annyi betelepülés se az Iglice utcai dombról egy komplett faházat tüntettek el! Amire tavasszal megérkezett a tulajdonos nem találkozott mással csak az alappal! Ellopták a faházam! - mondta, s mindez amíg az esetet valaki nem látta elégé abszurdként  és nevetségesen hatott! Pedig tényleg ez történt!

Máshol és ebben mi is érintettek voltunk, hiszen a mi kutyánkat is kivégezték kutyákat mérgeztek meg, hogy utána be tudjanak törni valamely szomszédba! A jelenség ekkor sem volt egyedi, s ahogy mi tudjuk minta szerint történt szerte a Buckában és szerte Szigetszentmiklóson is.

Most a napokban arról meséltek nekünk, hogy adott utcában tömeges betörésről lehetett hallani! Az egyik lakó azt is elmesélte, hogy a konyhájából kifelé menet a csuklyás rablóval találkozott szembe! Idősként ezt megélni azért rémisztő nem?

Persze éppen mostanában nem rabolnak ki K&H Bankot és lőnek le bankrablót, mint régen! Nem rángatják ki a bankautomatát a CBA-ból, mely szintén egy régi történet és nem razziázik a rendőrség Szigetszentmiklós legnagyobb diszkójában, mely abban az időben drog diszkóként volt ismeretes, hiszen az sincsen! De egyes magáningatlanok elleni támadás, vagyon elleni bűncselekmény egyre rémisztőbb a környezetünkben!

Felmerül ugyanakkor az a kérdés, hogy mit tesznek ellene? Pár évvel ezelőtt beszéltek köztéri kamerákról és azok kitelepítéséről! Vajon látszik ez? Vajon valaha is hatásos lesz? S vajon reális áron?

Tudják, amikor a kamera rendszer felmerült egyes képviselők nagyon örvendeztek! Köztük magukat szakmainak nevező álellenzéki kollaboráns képviselők is! Kiderítettük, hogy a felkínált kamerákat mintegy 10-szeres áron akarták a városra sózni, de ez mintha nem érdekelte volna őket! Bár szakmainak nevezik magukat erre már nem figyeltek! S miközben a gazdálkodás fogalma az, hogy a szűkösen rendelkezésre álló erőforrások hatékony felhasználására irányuló tevékenység, aközben nem voltak képesek megfelelni egy ennyire alapvető alapelvnek sem! Igaz! Kigyót, békát hordanak össze rólunk, s amiért megmutatjuk valós arcukat ezért már falu bolondjának van titulálva elnökünk, például ez a témakör is olyan, amiért azt mondhatjuk mind inkább erősödik a szélhámos bagázs érzése és véleménye velük szemben és bennünk! A 100 milliós Buckának adott költségvetésről, meg a hatalmas problémák ellenére majd fagyizót nyitunk és ott nyalunk című butaságaikról nem is beszélve!

Éppen ezért kérjük nagyon vigyázzanak és fokozottan figyeljenek értékeikre! Probáljanak meg jóban lenni a szomszéddal, hiszen talán ez mindannyiuknak és közös érdeke! Tudnak figyelni egymásra, s talán kisebb az esélye az ilyen baleseteknek! De figyeljenek oda arra is, hogy mit ígérnek Önöknek! Ezt a várost most szélhámos emberek vezetik, akik nem képesek másra csak illúziókeltésre, 1990 óta tartó hitegetésre és becsapásra! Juszt László TV ügyvédje című műsora után szabadon: Tudják! Nem hagyják magukat becsapni, átverni, megkárosítani! Mi figyelünk! Önök is figyeljenek!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök                                                                                                  

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2312165725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása