Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ásványvízek vásárlására és kutak keresésére kényszerülnek a Buckai vízkárosultak!

2017. január 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Ásványvizek vásárlására és be nem fagyott kutak keresésére kényszerülnek a Buckai vízkárosultak, miután 2016 Őszén a Szigetszentmiklósi Önkormányzat azt vélelmezte, hogy szórakozásból járnak a kútra!

A károsultak, akik hóban, fagyban vagy a legnagyobb melegben, egészségben, betegségben is kutakra és vízhordásra kényszerültek ilyen időszakban rendkívül leterheltek, hiszen az ásványvizek vásárlása a vezetékes víz rendelkezésre állása helyett azért jelentős többlet terhet jelent. Ez, pedig egyre nagyobb düh és elkeseredés oka is lehet miután pénzükért nem kaptak semmit sem.

A károsultak egyébként felajánlották, hogy bármelyik Szigetszentmiklósi Önkormányzati képviselő 1 hétre oda költözhet! Kipróbálhatja milyen nap, mint nap kutakra járni és a kannákat hazacipelni! Megélheti, hogy milyen az, amikor az egészséges víz nem jön a csapból annak ellenére, hogy ki van fizetve! Megélheti, hogy az egészséges víz nem természetes! Meg kell dolgozni érte!

Talán ha ezt csak egy hétre kipróbálná bármelyik képviselő megváltozna a véleménye, s talán nem lenne ennyire mindent és mindenkit semmibe vevő hozzáállással és nézettel!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6512159057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása