Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2017.01.16 6:48: A kamion szervíznél állt a Csepel felé menő sor.

2017. január 17. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint Önök is tudják a tegnapi nap során a Ráckevei bíróságon jártunk! S a sok, a jelen időszakban az egyesület elnökének könyvelői szakmáját terhelő munkája miatt ő ezt az utat az irodából, tehát ebben az esetben Csepelről kezdte meg!

A gyors járat, amellyel Csepelről Ráckevére sietett szembe ment azzal a sorral, amely Szigetszentmiklósról igyekezett eljutni Csepelre! Mint minden reggel ezen a reggelen is hosszan álltak a sorok. 6 óra 48 perckor ez a kamion szerviznél állt pontosan.

Egyes nekünk nyilatkozók azt mondták ez még Istenes, hiszen sokszor a LILD-nél van a sor vége!

Akár így akár úgy valamit mostmár illene tenni ez ellen! Persze az M0-ás körforgalom átstrukturálása az egy jó ötlet, de szerintünk önmagában kevés! Itt szélesebb utak kellenek és szélesebb kijáratok, továbbá új alternatívák is! Szerintünk végre a Csepel északi részén lévő gerinc utat a Szigetszentmiklósi gerinc úttal végre össze kellene kötni!

Tehát intézkedés és azonnal kell! Megkezdése már holnap is késő!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3412132571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása