Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Átmeneti enyhűlés után ismét kemény fagyok jönnek!

2017. január 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Átmeneti olvadás után ismét nagy fagy érkezhet Szigetszentmiklós és környékére tudható meg a koponyeg.hu-ról.

A mai nap során még a nappali órákban az enyhülés különböző fázisai figyelhetőek meg, melyek kialakítanak pocsolyákat és latyakokat. Ezek a latyakok és pocsolyák éjjel jégé fognak fagyni, majd kis mértékben a vasárnapi napon felolvadni. Utána való visszafagyásuk esetében a várható időjárás miatt további egy hétig biztosan nem olvadnak fel!

Éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy ha van járdájuk, akkor arról a latyakokat mindenképpen távolítsák el a pocsolyákat, pedig amennyire lehetséges próbálják meg útszéli vájatok felé elvezetni, valamint és ha nem nagy, akkor szilárd útburkolat esetében elsöpörni, hogy későbbi fagy során ne legyen baleset!

Arra kérünk mindenkit, mivel újra nagy fagy hullám érkezik, hogyha az utcán elesett, beteg, láthatóan segítségre szoruló embereket látunk, akkor jutassuk el őt a megfelelő segítő pontokra. Szigetszentmiklós esetében ez a Családkisegítő Központ épülete, Szigethalom esetében, ha jól értelmeztük akkor a Kultúrközpont épülete a sportpálya mellett.

Fogjunk össze és segítsünk egymáson!

A fagynak egy újabb nagy hulláma jön!

 

Üdvözlettel:

Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6412124601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása