Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Az utca hangja alapján: Állnak a munkálatok a 3,5 milliárdnyi TAO pénzből épülő Stadion környékén

2017. január 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Állnak a munkálatok a 3,5 milliárdos TAO pénzből épülő Stadion körül tudta meg a Buckai Szövetség Egyesület az utca hangjai alapján.

 

A folyamatosan elszámolási vitáktól hangos területen most nyilván nem megfelelőek az időjárási viszonyok, de hozzánk eljutott források szerint más körülmények között és viták mellett a munkálatok állása így is, úgy is prognosztizálható, hiszen a háttérből nagyon durva viszonyok kialakulásáról lehet hallani.

 

A terület, amely egyes források szerint már eddig is számtalan meglepő eseménynek, földvándorlásnak, mondák szerinti meglepő számlázásnak és furcsábbnál furcsább elszámolásoknak adott teret nem véletlenül hordja a Furcsa Föld nevet. Egyben sokak ezen beruházás miatt csak értetlenségüket fejezik ki!

 

Ha valamilyen költségvetési alapban van 3,5 milliárd forint Szigetszentmiklósra, akkor az miért nem az utak, járdák állapotára, kiépítésére, a csatorna és csapadékvíz elvezető rendszer kiépítésére van vagy arra, hogy Szigetszentmiklós városa végre élhető legyen? Hogy fog az kinézni, hogy miközben ezer sebtől vérzik a város és több részen nincsenek járható útjai se, aközben egy csili-vili Stadion épül egy lepusztult területre?

Ezeket a kérdéseket megfelelő helyeken fel is fogjuk tenni!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612105759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása