Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szilveszterkor vigyázzunk egymásra a közlekedés terén

2016. december 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban a Buckai Szövetség Egyesületet nagyon sokan keresték meg azzal, hogy jelentős száguldozások voltak a Buckában karácsony éjjeleken, illetve az ünnepközben. A szilveszter közeledtével éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy vigyázzanak egymásra.

 

Aggódó szülők hívtak fel bennünket az elmúlt napokban, akik kamaszodó vagy tinédzser gyermeküket féltették, ha az elment, akár beszélgetni, akár játszani egy baráthoz. Úgy látják, hogy a szabadságolások időszaka egyeseket arra is késztet, hogy a száguldozás élményét kiélvezzék.

 

Azonban a Bucka sűrűn lakott terület! Szűk utcákkal rendelkezik és az utak 90 %-ban a gyalogosoknak járdán gyalogololási lehetősége sincsen, mert mint olyan sajnos és egyenlőre nem is létezik! Reméljük egyébként, hogy talán már az új évben előre tudunk lépni ebben a kérdésben.

 

Ugyanakkor eddig egy valami nem volt az elmúlt napokban! A szilveszteri ünnepséghez fogható vagy hasonló buli jellegű ünneplés. Szilveszterkor azonban pezsgő van és hatalmas partik. Arra kérünk mindenkit, hogy ennek hatására fokozottan tessenek odafigyelni. Arra kérünk mindenkit, hogy ittasan ne üljenek az autóba és fiatalok esetében a buliba menjenek el délután és inkább reggel, világosban és biztonságban jöjjenek haza, mintsem a sötétben, amikor egyesek arra alkalmatlan állapotban és az útviszonyoknak nem megfelelően közlekedhetnek!

 

Ne kezdjük az új évet balesettel, tragédiával vagy szomorúsággal! Legyen olyan évünk, amelyre jövő ilyenkor már méltán büszkék lehetünk!

 

Boldog Új Évet!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8812079811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása