Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Megkezdte a Buckai Szövetség Egyesület a Bucka buszok Újévi menetrend módosítását

2016. december 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Ígéretének is megfelelően a Buckai Szövetség Egyesület megkezdte menetrend módosítását a Bucka buszok esetében, amelyet a megfelelő portálokon folyamatosan folytat.

 

Nagyon sokan lebecsülik annak jelentőségét, hogy milyen érzés az amikor vannak buszjáratok egy adott területen, bérletet vesznek rá az emberek, mégsem férnek fel vagy olyan tömegnyomor van, hogy egymás testrészeiben utazni kénytelenek.

 

Mivel azonban a Buckai Szövetség Egyesület tagjai utaztak és utaznak ezeken a járatokon, tudják és látják azt mi is tapasztalható rajta, ezért dolgoznak azon, hogy élhetőbb és túlélhetőbb legyen mindannyiunknak! A menetrend módosítás menetét Önök elérhetik a Bucka busz oldalán, melynek kapcsán arra kérjük Önöket, hogy véleményezzék is, hogy minél tökéletesebb és mindenkinek megfelelő formát tudjunk beadni a Volánnak és a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak!

 

Ezentúl hamarosan nagy és nyilvános levelet írunk a közlekedési társaságnak, amely reméljük egyes közlekedési problémákon már a menetrend elkészülte előtt a Bucka busz vonatkozásában képes lesz segíteni! Abban reménykedünk, hogy ezek által élhetőbb lesz a közlekedés a Bucka buszokon és az Új évben! Figyeljenek bennünket és kedves mindnyájuknak:

 

Boldog Új Évet!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr712079957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása