Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2016

2016. december 16. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület elkészült 2016-os összefoglaló videójával, melyben azt tudhatják meg mivel foglalkoztunk és mi érintette a Szigetszentmiklósiak és a Buckaiak életét.

 

A videóban biztos van itt-ott egy két stilisztikai vagy egyéb kisebb hiba, így például Európa nem Eruópa ezt mi is tudjuk! De ha ezt kivesszük, akkor megérthető az üzenete! Megérthető az, hogy az itt élők kinek és mit köszönhetnek, valamint hogy kinek és mit nem!

 

2016 minden bizonnyal egy alap lesz a tovább fejlődésre! Egy alapra lesz arra, hogy 2017-ben eljussunk még nagyobb fejlesztési szintekre! Mert bár vannak, akik támadnak minket, az itt élőket vagy a károsultakat legyőzni nem tudják az igazunkat és az igazukat!

 

Tudjuk azt, hogy nem mindig minden sikerül a legjobban! Azt is, hogy nemes szándékunkat nem mindenki így éli meg! De ettől higgyék el szándékunk fejlesztő és szándékunk nemes!

 

Amikor megnézik ezt a videót sok minden ismerős lehet Önöknek, hiszen sok minden amiről beszéltünk szerepel benne és sok minden (pl.: Vízművek, Ráckevei HÉV fejlesztése, Dunaújvárosig elvitele, Kén utcánál vonat sínre átvezetése) ami legalább olyan fontos nem!

 

De a videó így is 25 perc és 40 másodperces, amelyet szívélyesen ajánlunk Önöknek!

 

Egyben köszönjük mindazoknak, akik idei munkánkban, céljaink és építő jellegű szándékainkban segítettek bennünket és köszönjük azoknak is akik megerősítettek!

 

Folytatjuk jövőre! Folytatjuk 2017-be!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9712053071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása