Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egyedi karácsonyi megvilágítást alkalmaz Szigetszentmiklós városi bejáratain!

2016. december 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Egyedi karácsonyi megvilágításba részesítette Szigetszentmikóst a bejáratoknál az Önkormányzat gondolkodott el a Buckai Szövetség Egyesület Csepeli irodája felé közeledve!

Az ünnep közeledtével látható temérdeknyi kocsi araszolást, lámpát látva elgondolkoztunk azon vajon hogy érezhetik magukat, akik ott állnak a dugóba karácsonyra készülve egy nap végén, amely nyilván fárasztó volt még az évvégi nagy hajtást is figyelembe véve!

Elgondolkoztunk azon, hogy vajon hány embert akarnak még ide kitelepíteni a részben szennyezett területekre anélkül, hogy körülményeket, út és sáv szélesítéseket eszközölnének vagy legalább kezdeményeznének!

Eszünkbe jutott, amikor lakók ezt a közmeghallgatáson is felvetették és Fónagy államtitkárnak az volt a válasza, hogy ha 2-szer 1 sáv helyett lesz 2 * 2 akkor egy idő után az is bedugul, végül pedig a 2 * 4 vagy  a 2 * 16 sáv is bizony kevésnek bizonyul, legalábbis Amerika ezt bizonyította!

Csakhogy a területünk koránt sem Amerika! És nincs is szüksége a városnak olyan jellegű szemléletekre, amely szerint a szülők azért ne adjanak ruhát a gyermekre, mert úgyis kinővi egyszer!

Valamit a kijáratokkal kezdeni kellene! Ezek ugyanis 10 – 14 ezer emberre lettek tervezve, de ma 40 ezer ember él Szigetszentmiklóson és úgy tűnik, hogy még több lesz!

A gerinc út semmit sem ér, hiszen a legforgalmasabb részekbe csatlakozik és nem ad kikerülési, dugó elkerülési lehetőségeket! No meg persze nincs is befejezve!

Az ünnep közeledtével azért imádkozunk, hogy megvilágosodjanak megvetésre méltó döntéshozóink és valamit, fontos, hogy előrelépést, változást elhozó döntést hozzanak és sikerüljön nekik kiharcolni!

Talán az új év elhozhatja majd ennek előszelét!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9912048327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása