Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kommunikáció váltás várható éjféltől a 2016-os évben!

2016. december 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Ma éjféltől, ahogy ígértük kommunikációt váltunk és ünnepi üzemmódra térünk a 2016-os évben! Ezt az ünnepi üzemmódot csak az évet összefoglaló videóval és rendkívüli esemény esetében törjük meg!

Az a célunk, hogy mindenki békében és nyugalomban tudjon készülni az ünnepekre! Hogy ismerjen meg régi történeteket, ünnepi szokásokat, kellemes helyeket és eseményeket! Az a célunk, hogy egy évnek legyen olyan 3 hete, amikor kivételesen nem a Bucka elárulása és élhetetlen körülményei néznek velünk szemben!

Persze küzdenünk kell! Hogy ez a hely szebb, jobb, élhetőbb legyen és kellemesebb az ünnep!

Rendkívüli esemény egyébként már most is van, hiszen 5 levelet kaptunk az Önkormányzattól melyet még idén szeretnénk megmutatni Önöknek jelentésükkel együtt!

Egy dolgot azonban tenni fogunk még! Hiszen a Bucka busz menetrendjét, amely szolgálhatja az itt élőket végleges formába öntjük és vitára bocsátjuk! Ez lesz a mi karácsonyi és újévi ajándékunk!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1412038565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása