Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Nem értik mi a baj a Városgazdálkodási és beruházási osztály vezetőjével! MUTATJUK!

2016. december 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi kegyetlen Önkormányzati  többséghez kötődő emberek egy része nem érti, hogy mi a bajunk Kaló Évával, a Városgazdálkodási és Beruházási osztály vezetőjével! Pedig ez nagyon egyszerű! Mutatjuk!

Ahogy látják jelen cikkünkhöz egy képet mellékeltünk, ahol sárga karikával a Határ úti zebra helyszínét, míg fehér karikával a József Attila telepi HÉV megállót jelöltük be!

Látható az is, hogy két karika között azért van távolság vannak házak és más utcában is van!

Nos nézzük, mint mondott erről Kaló Éva, aki több évtizede dolgozik az Önkormányzatban:

„A Határ úti zebra a József Attila telepi HÉV megálló mellett van!”

Ha ezt így figyelembe vesszük, akkor hamar észre vesszük, hogy hiába dolgozik az osztályvezető az Önkormányzatban több évtizede, sem a helyszínt, sem a térképet nem ismeri! Különben nem mondott volna ekkora hülyeséget!

Tovább megyünk! Kaló Éva osztálya volt felelős a Bucka csatorna, a Bucka-tó önkormányzati részről történő koordinálásáért! Minden ága alá tartozott! Láthattuk, hogy mindez milyen „fantasztikusan” sikerült! Neki "köszönhetjük" a Határ úti fekália áradat megjelenését és súlyosbodását! Képtelen a kérdést, mint önkormányzati koordinátor megfelelően és a helyén kezelni. Ő a felelős a közlekedés önkormányzati koordinálásáért így a pályakezdő közlekedési szakértő (tudják akit brutális tettek után sem rúgtak ki) munkájának leellenőrzéséért! Hájas Róberttel együtt egyetemleges felelősséggel tartozik a Bucka buszok tömegnyomoráért és élhetetlenségéért! Egyik Önkormányzati felelőse a Buckai Vízkárosultak megkárosításának! Meglátásunk szerint a Polgármester, az Alpolgármester, a Csatornaközmű Társulat, a képviselők mellett a kialakult helyzet többek között az ő bűne!

Az arca akkor és olyan szinten beképzelt, hogy az szinte elképzelhetetlen, miközben semmilyen épkézláb és normális teljesítmény nincs mögötte! Sokan abban is értetlenségüket fejezik ki, hogy a bizottsági és önkormányzati üléseken mekkegő osztályvezető, aki ahova lép ott fű nem terem mi alapján és mit keres még ott ha ennyire tehetségtelen!

Csak a Buckai Szövetség Egyesület és csak az elmúlt 3 évben több mint 20-szor kérte az eltávolítását, mert ez  minden Szigetszentmiklósi érdeke, de az Önkormányzat azt mondta nem! Meglátásunk szerint két dolog lehet: Vagy jól fekszik valakinek vagy Szigetszentmiklóson az Önkormányzatban tehetségtelen gondozás a divat!

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4512021313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása