Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Brutális lehűlés érkezik! - Nagy nehézségben lesznek a Buckai Vízkárosultak

2016. december 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Jelentős mértékű lehűlés érkezik a következő napok időjárásban tudható meg az OMSZ által fentartott időjárás előrejelző honlapról met.hu-ról. Ennek hatására mindazon települések mindazon lakóinak, akik a köztéri kutakra kényszerülnek, hogy az egészséges vizet tudják biztosítani otthonukba jelentősen megnehezített napok következnek!

Az időjárás hatására akár a közkutak elfagyhatnak, környékük lefagyhat és az ilyen időjárási körülmények mellett történő vízért menés, vízhez jutás sem éppen kellemes! Minden kedves érintet és a Buckai Víz téren károsult lakótársunknak azt ajánljuk kanákba a vizet egy pár napig, ha tudják a kellemetlenségek elkerülése véget halmozzák fel.

Korábban egyébként a Szigetszentmiklósi Önkormányzat arra hivatkozással, hogy egyes lakók spórolási szándékkal járnak közkutakra úgy döntött Szigetszentmiklós szerte a szennyezések és egyes lakók ellehetetlenítése ellenére 131, azaz minden köztéri kutat leszerelnek! Leszerelnék, tehát annak ellenére is, hogy egyes lakók bár kifizették a csatlakozásukat az Önkormányzat különböző trükkökkel a vezetékes vizet a kertjükbe nem vitte be, befizetéseiket elévültetné, semmissé tetetné és a csatlakozást újra kifizetné ezzel is jelentős mértékben megkárosítva őket!

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat a leszereléseket úgy indokolta, mintha lenne olyan ember, aki hobbiból jár a köztéri kutakra! Ha ez tényleg hobbi, akkor várjuk őket szeretettel most és itt a – 10 fokba! Engedjünk együtt köztéri kútból vizet! Olvasszuk ki együtt! Nézzük meg mekkora „szórakozás” mindez és mekkora „élmény”! Vállaljanak szolidaritást és gondolkodjanak el azon amit mondtak! Vajon nem eszetlenség és nem embertelen-e?

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9112019165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása