Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesület 2016 Decemberi terve

2016. december 01. - Buckai Szövetség Egyesület

 

A Buckai Szövetség Egyesület osztott és szorzott a 2016-os év vonatkozásában és főként decemberre! Azt terveztük, hogy kemény közéleti dolgokat és naprakészen 2016-ban December 10-éig mutatjuk be! Ezt követően egy éves összefoglaló videóval készülünk, hogy bemutassuk mi történt Szigetszentmiklós vonatkozásában és ebben az évben!

 

Tervünk December 10-étől ugyanakkor az, hogy felkészüljünk az ünnepi hangulatra és az ünnepekre! Megmutassuk a Bucka és környezetünk ünnepi arcát, ünnep körüli szépségeit! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ha történik környezetünkben egy rendkívüli esemény, akkor azt nem fogjuk leközölni, de bízunk benne, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat nem szándékozik ünnepeinket úgy tönkre tenni, mint ahogy azt a hétköznapokkal teszi!

 

Elég lesz az ünnepek alatt is a járdátlan utak mentén a két irányú forgalom mellett csámborogni teljes életveszélyben! De reméljük tehetjük annak tudatában, hogy végre béke, nyugalom és szeretet van egy  kis időre, egy pár hétre! Célunk emellett azért az is, hogy felkészítsük Önöket! Felkészítsük arra mi jellemző a hideg téli napokra és az ünnepekre! Hogy az ünnepi hangulat mellett azért figyeljenek oda egymásra, saját, szomszédjaik és barátaik értékeire!

 

Szeretnénk ünnepi és évvégi hangulatba kapcsolni és reméljük sokan lesznek partnerek ebbe! Továbbá azt is, hogy ez az üzemmód sokáig tud tartani!

 

Persze nem vagyunk naivak! Vélhetőleg 2017 is úgy fog a közéletbe kezdődni, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a költségvetés tervezésekor a fontos fejlesztési területekre azt fogja mondani, hogy: Nincs pénz! Közben meg különbözi bulikra, önsztárolásokra és önünneplésekre két kézzel szórja a pénzt! Akkor sajnos ott kell lennünk! Akkor majd el kell mondanunk, hogy most volt elég!

 

De előtte reméljük tudunk pihenni és megmutatni azt az arcunkat, amelyet csak kevesek láttak igazán és eddig, hogy tudunk örülni, hogy tudunk szeretni, hogy tudunk szépet és tudunk jót értékelni! Sőt! Mindig is erre törekszünk!

 

No és mégegy dolgot fogunk tenni! 2017-et mi egy új menetrenddel kezdjük! Önök elé fogjuk bocsátani, mert minden háttér munkát letisztáztunk! Azt szeretnénk, ha megvitatnák, ha aláírásokat gyűjtenénk és ha kitudnánk harcolni, egy élhetőbb Bucka busszal tudnánk közlekedni! Mi Decemberben a háttérben még ezen is sokat fogunk dolgozni! Reméljük sikerrel és sikerül elérni!

 

 Csizek Csaba

 

Buckai Szövetség Egyesület

 

elnök

 

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5512015526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása