Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Jönnek a fagyok! - A Buckai Vízkárosultak rettegnek!

2016. november 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Időjárás előrejelzések szerint egyre közelednek a fagyok az elkövetkezendő napokban és hetekben! A Buckai Vízkárosultak rettegve tekintenek a várható körülményekre!

„Nem tudja elképzelni az az ember, aki nap mint nap kinyítja a csapott és abból tiszta és egészséges víz folyik ki, hogy milyen az amikor mindez nincsen!” – mondta el egyikük – „Az ünnep közeledtével, amikor mindenki más az évzárására és az ünnepek meghittségére készül mi a jó a hangulat megteremtése mellett azért imádkozunk, hogy több rétegbe beöltözve, betegen, idősen és elesetten a kútra eltudjunk jutni, onnan egészséges vizet tudjunk húzni és az egész ne fagyjon el!”

Mindezt ráadásul teszik annak ellenére, hogy a vizet bár kifizették, de a pénzükért nem kaptak semmit, azt elévültetnék és mivel a csatlakozást átnevezték, ezért újra kifizetettnék! Ráadásul jövőre az Önkormányzat és a Vízművek még a kutakat is elvenné…

 Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6212004274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása