Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Önkormányzat: 10.000 Ft behajtása a lakosoktól fontos! 500 ezer forint, valamint 60 millió forint behajtása a képviselőktől nem? Azt az Önkormányzat átvállalta? Elengedte? Hogy is van ez?

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során felkerestük a Szigetszentmiklósi Önkormányzat adóügyosztályát, hogy a nagy zabálás finanszírozása mellett hogy van az, hogy 10 nap után 10.000 Ft adótartozást a lakosoktól behajtanak, amiatt autókat kivonnak, miközben egy képviselő illegális Kisdunára ráépítésének 500 ezer forintos bírságát az Önkormányzat átvállalta, valamint egy másik képviselő 60 milliós közüzemi tartozását a városi legendák szerint elengedi és elhallgatja.

 

A Szigetszentmiklós Önkormányzat adóügyosztálya a feltett kérdésre nem tudott válaszolni. Meglátásuk szerint az Önkormányzat az egyenlőség elvét gyakorolja és aszerint mindenkitől az adózói tartozást egyenlően be is szedi. (Valószínűleg az egyenlőségre vonatkozó fogalmakkal e szerint nekünk vannak zavaraink). Elmondták továbbá azt is, hogy a tékozló gazdálkodásra vonatkozó kérdéseinkre nem tudnak válaszolni és az egyes dolgok finanszírozása és finanszírozhatósága nem az ő dolguk! Erről a képviselő testület dönt.

 

Hozzátesszük azonban, hogy a finanszírozhatósági számadatokat, valamint a helyes gazdálkodásra vonatkozó instrukciókat minden esetben a gazdasági osztálynak köztük az adóügyosztálynak kellene az Önkormányzat döntéshozó szerve elé tárni! Úgy látszik Szigetszentmiklóson ez mégsem így működik!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4911962109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása