Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Az Önkormányzati vezetésnek teljesítmény arányos jutalmazás szeretnénk kérni!

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Jegyzői feladatokat ellátó személy!

Megvetendő Polgármester Úr!

Tisztelt Kapcsolattartó!

és

Kedves Barátaink!

 

Az elmúlt évek során számtalan esetben tapasztalhattuk, hogy a „jól teljesítés” miatt negyedévente a polgármestert 600 ezer, míg az alpolgármestert 300 ezer forint értékű jutalom illette a törvényben meghatározott havi bérezésen és kapott caffetériákon felül. Minden bizonnyal a jó fogalmát mi és az Önkormányzat másként értelmezzük! Mi ugyanakkor a város tapasztalható elpusztítását semmiképpen sem tudjuk jónak nevezni! Éppen ezért az alábbi javaslattal élünk melyről kérjük a Szigetszentmiklósi Önkormányzat képviselő testülete hozzon határozatot:

 

Ha és amennyiben a költségvetési alapok Szigetszentmiklós városában jutalmazást tesznek lehetővé, akkor vizsgálja meg a képviselő testület a jutalom alapjául szolgáló összes cselekményt! Így ha és amennyiben a jutalom alapjául szolgáló cselekmény negatív előjelű, akkor azt a „jutalmazott” az Önkormányzat részére, ha pozitív előjelű, akkor az Önkormányzat  a jutalmazott részére fizesse ki!

 

Az eddig tapasztalható jutalom alapokat, ha megtekintjük, akkor mi negatív előjelű jutalom alapokat véltünk felfedezni! Ezek alapján a jutalom kifizetése nem a jutalmazottat, hanem az Önkormányzatot illeti és meglátásunk szerint az így rendelkezésre álló plusz forrást a város fejlesztésének terén van is hova tenni!

 

Kérjük javaslatunk átfontolását,

átgondolását és lakosság

központú figyelembe vételét!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2016. November 15

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5511963911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása