Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lakossági megkeresés: Az Önkormányzat diktálja magasabb állami szervek válaszleveleit?

2016. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Elkeseredett lakosok keresték meg több ügyben a Buckai Szövetség Egyesületet azzal kapcsolatban, hogy mivel a Szigetszentmiklósi Önkormányzat ügyüket nem kezelte és őket cserben hagyta ezért magasabb szervhez fordultak! A magasabb szervek azonban nagyon sok esetben a válaszadási határidőket figyelmen kívül hagyva olyan válaszokat adnak, melyek nem csak valótlanok, de tükröződik belőlük, hogy az Önkormányzattal egyeztettek, s mintha az Önkormányzat diktálta volna! Az elkeseredett lakosok felteszik a kérdést: Mi a fontosabb a lakosok szolgálata vagy az Önkormányzat kimosása? A valóság már nem is számít?

 

Több dokumentumot egyébként nekünk is átküldtek és mi is eltudtuk olvasni! Azok fényében a válaszok előtt őszinte értetlenséggel és megdöbbenéssel állunk! Hamarosan felkeresünk több hivatalt személyesen és bevisszük hozzájuk a dokumentumokat valamint a panaszos lakosokat is ha kell! Ha írásban ugyanis nem sikerült megérteni problémájukat és meghallgatni őket csak a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalt, akkor hátha személyesen megy!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6511964141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása