Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NINCS PÉNZ? - ÖRÖKBÉRLET! MERT SIKERÜLT MÁS TERÜLETÉRE IS RÁÉPÍTENI! - BEMUTATKOZIK A LAKIHEGYI BICIKLI ÚT!

2016. november 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós szegény! Rettenetesen és nagyon! Pláne amikor az embereket kellene megsegíteni, de ha bárki a költségvetést szemléli mindig és meglepő tételekre tud lelni! Ezek egyike a Lakihegyi bicikli út! Mondjuk történetesen ezt nekünk ezt nem kellett keresni! Amikor történt ott voltunk!

2009 Novemberét írták a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Gazdasági bizottsági ülésén ültünk. Már pezsgők voltak elkészítve! Már öröm volt! Végre elkészült a Lakihegyi nagyjából a semmiből a semmibe vezető bicikli út! Félre értés ne essék! Mi is örülünk, hogy van, de jó lett volna, ha mondjuk legalább bejön a város központba és Lakihegyen is legalább a központig elvezet! Sajnos nem így lett! Talán majd egyszer egy másik városvezetéssel!

 

Egyszer csak felállt egy szakállas úriember, aki annyit mondott: Lassabban a testtel! XY vagyok az Antena Hungáriától és maguk ráépítettek X méteren keresztül a területünkre! Vagy lebontják azt vagy 50 ezer forint örökbérleti díjat fizetnek!

Persze 50 ezer forint nem sok! No, de minden hónapban? Örökre? És fizeti a Szigetszentmiklósi Önkormányzat már jó pár éve és semmit sem tesz ellene? Hogyan? Miért nem?

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2411945277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása