Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Új felújítási módszer tanulható Csepelen! - VÉGKÉPP ELTÖRÖLNI FELÚJÍTÁS HELYETT!

2016. november 08. - Buckai Szövetség Egyesület

Csepelen, ahol a Buckai Szövetség Egyesület tárgyalás tekintetében vendégeit irodában tudja fogadni meglepő dolgot lehet tapasztalni! Egy kissé lepusztult, de még azért használható épületet egyik napról a másikra a föld nyelt el felújítás helyett!

Ez lenne az új felújítási stílus? Esetleg mintát mutat a városrész a rezsicsökkentésre? Hiszen az biztos, hogy ahol nincs épület ott se fütés, se villany, se egyéb számla nincsen!

Mindenesetre meglepődtünk, hogy elmaradott városunk, Szigetszentmiklós közelében mit lehet fejlesztésnek tekinteni! Bár ha ez a fejlesztés, akkor még a magyar szavakat nekünk is újra kell tanulni és értelmezni!

Bár az is igaz, hogy éppen ma gereblyéznek és lesz szép zöld fű! Sót nem láttunk, hogy mint Carthagot soha többé nem lehet felépíteni! Talán az egész folyamatból ezt lehet pozitívumként kivenni!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1311942907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása