Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Felhívtuk a Vízműveket és kérdéseket tettünk fel - A válaszokat írásban fogjuk megkapni!

2016. november 08. - Buckai Szövetség Egyesület

 

A Buckai Szövetség Egyesület ma felhívta a Fővárosi Vízműveket, hogy fontos kérdéseket tegyen fel! Ezek:

 

·       Szigetszentmiklós 2013-ban csatlakozott a Fővárosi Vízművekhez amikor az 52 milliárd forintot meghaladó veszteséget termelt! Azért ilyen horribilisek az árak, mert ezt a veszteséget rajtunk akarják visszatermelni?

 

·       A Fővárosi Vízműveknek albérlője van! Nem más, mint a Budapesti Temetkezési Intézet! Ez azért van, hogy aki nem tudja kifizetni a horribilis árakat az menjen oda?

 

·       Az Energia Hivatal a maximális árakat írja elő, de alá menni lehet! A Fővárosi Vízművek Szigetszentmiklós esetében miért nem megy?

 

·       Hogy van az, hogy Szigetszentmiklóson a bevételek a Fővárosi Vízműveket, míg a kiadások a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot illetik meg? Közérdekű adatigénylésben kérjük a szerződést, amely kötetett a két fél között!

 

A válaszokat írásban ígérték! Ha megkapjuk közzé tesszük!

 

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
Buckai Szövetség Egyesület

 

elnök

 

06-70-70-15-911

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2111942999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása