Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZSZM Önkormányzata üzeni: Kifizetted? Elévültetem! - Csatlakoznál? A mértéket horribilisre emelem! - Közkútra jársz? Elveszem!

2016. november 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során Önök az M1 Kosár című műsorában láthatták, hogy milyen az, amikor valaki kifizeti a vezetékes vizet, de mégsem kapja meg! Milyen az, amikor azt mondják elévült a befizetésed! Milyen az, amikor 200 – 300 ezer Forintra emelik a befizetés mértékét! Ahogy milyen az, hogy újabb 330 ezer forint, ha fizikai indokoltság miatt valaki kér egy másodlagos leállást, azért hogy tudjon csatlakozni! Láthatták, hogy ha valaki csatornához akar csatlakozni (251.000 Ft), de messze lenne a leállás, ezért másodlagos leállást kér (+ 330.000 Ft) és vezetékes vize sincs (175.000 Ft), akkor mintegy 756 – 800 ezer forintot kellene kifizetni + a belső kialakítási díj és stb…! Ja! Egyébként 26.000 Ft-os havi jövedelemből, vagy a másik helyen 40 ezerből!

Láthattuk azt is, hogy az Önkormányzat azt is feltételezi, hogy valaki azért fizet pénzt, hogy az utcájába és előtte elmenjen a víz, de azt nem, hogy arra vágyik, mint más Viziközmű Társulati tag, hogy egy csonk a kertjébe is bekerüljön, amelyre rátud csatlakozni! Az Önkormányzat szerint ezért aki most csonkot akar, miközben már egyszer kifizetett mindent, amit más is az fizessen újabb 200 – 300 ezret! Ugye logikus? S milyen humánus nem?

De láthattuk azt, hogy ezek a beteg és elesett emberek közkútra járnak! Nyáron a nagy melegben és télen a fagyban! Mégis az Önkormányzat és a Vízművek, melyek egyébként amikor rákérdezünk egymásra mutogatnak leszereltetnék az összes utcai kutat, merthogy veszteséget termel és még egy feltételezés miatt: Ezen spórolnak az emberek! Utóbbi azt feltételezné, hogy olyanok járnak oda, akiknek egyébként van vezetékes vize, de gonoszok, nem szeretnének fizetni, inkább másznak a kúthoz melegben, sárban, fagyban, hogy ingyen vigyék a köz kárára! Önök ezt látták? Mert mi olyanokat láttunk, akiknek nincs vezetékes vize! Olyanokat, akiknek ellehetetlenítették ennek az elérését! Olyanokat, akik az egészség megtartása miatt járnak oda betegen, szegényen és elesetten!

Maguk szerint logikus az amit az Önkormányzat csinál? Humánus? Emberséges?

Megértik azt, ha azt mondjuk riadó láncot alkotunk és ha hozzá mernek nyúlni oda láncoltatjuk magunkat? Nem fogjuk engedni és nem fogjuk hagyni sem?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5211929287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása