Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Fővárosi Vízművek annyira bajban van, hogy bérlő kell neki? Ráadásul a Temetkezési Intézet?

2016. november 04. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesülethez neve elhallgatását kérő személy telefonált be! Feltette a kérdést, hogy tudjuk-e, hogy a Fővárosi Vízművek akkora bajban van, hogy a székhelyére is bérlőt fogadott, amely nem más, mint a Budapesti Temetkezési Intézet.

Előkaptuk a jó öreg Google-t és megnéztük melyik cégnek hol is van a központja! Ahogy Önök is látják ez megegyezik! Felhívtuk őket, de nem kívántak érdemben reagálni és nyilatkozni a kérdésekre!

A Fővárosi Vízművek, amely egyébként 2013-ban, tehát abban az évben, amikor Szigetszentmiklós hozzá csatlakozott mintegy 50 milliárd forintot meghaladó veszteséget termelt, azt a jelzőt kapta a Polgármestertől, hogy: Nagy múltú és nagy jövőjű! De vajon a Temetkezési Intézettel? Vagy úgy, hogy egyes források szerint már Dunaharaszti felbontotta a korábban kötött szerződést?

Ezentúl, pedig méginkább nagy kérdés: Miért is ilyen kíméletlenül magasak a csatlakozási díjak? Miért is akar többek között az Önkormányzattal együtt leszereltetni közkutakat? Miért érnek a hibákhoz lassan ki? Miért van az, hogy a bevétel a Vízműveket illeti, míg a költség az Önkormányzatot terheli?...

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr111929411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása