Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - JAVASLATA ALAPJÁN - Kérjük Becz Péter képviselő Úrnál a vezetékes víz megszüntetését!

2016. október 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Fővárosi Vízművek!

Tisztelt Vezérigazgató Úr!

 „Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő Polgármester Úr!

és

Kedves Barátaink!

 

Tudomásunkra jutott, hogy 2016 Október 26-án a Szigetszentmiklósi Önkormányzat rendes és szokásos képviselőtestületi ülésén az 5. napirendi pont a Szigetszentmiklósi Közkutak megszűntetése volt! Tudomásunkra jutott, hogy ellenzéki javaslat alapján ezen borzalmas tervet 2017 Augusztus 31-ig elhalasztották! Továbbá tudomásunkra jutott továbbá, hogy ezen ülésen elhangzott annak ellenére, hogy vannak olyan emberek, akik havi 26.000 Ft-ból élnek meg és soha és semmilyen fogmába nem tudnak kitermelni csatlakozási díjként 300.000-et, míg mások nyugdíja 40.000 Ft, valamint vannak emberek, akik már egyszer kifizették, de befizetésüket elévültetnék és újra kifizetetnék, hogy Becz Péter „képviselő” „Úr” (FIDESZ) szerint, aki ezen időpontig nem csatlakozik az nem is szeretne vezetékes vizet.

 

Becz Péter „képviselő” Úr” minden bizonnyal magából indult ki! Minden bizonnyal ő nem szeretne vezetékes vízzel rendelkezni! Ezt pedig könnyen meglehet oldani! Kérjük a Tisztelt Fővárosi Vízműveket és az Önkormányzatot, hogy Becz Péter összes ingatlanából a vezetékes vizet azonnali hatállyal kösse ki!

 

A mai képviselő testületi ülésről azt is megtudtuk, hogy Szigetszentmiklós Önkormányzatának nincs szüksége olyan lakókra, akik közkutra járnak vízért! Innen üzenjük, hogy a Buckának, pedig nincs szüksége arra, hogy Becz Péter képviselő Úrnak legyen vezetékes vize!

 

Ily módon legalább

szolidaritást tud majd vállalni

a „kedves” képviselő Úr!

 

A meghozandó intézkedéseket Becz Péter vezetékes vízének megszüntetésével kapcsolatban mihamarabb várjuk és

 

KÖSZÖNJÜK!

Becz Péter „képviselő” „Úr”-nak persze nem ez az első „kedves” megnyilvánulása a lakókkal és a Buckaiakkal szemben. Korábban a Bucka fő útjának a Csépi útnak a Katasztrófavédelemnél található útszűkület miatti szélesítési szükségességére mondta azt, hogy nem szélesíteni kell, hanem lezárni, hogy ne járjanak az emberek! Szintén őhozzá kapcsolhatók a legendák szerint a városi földvásárlások és az önkormányzati őrjöngések! Ha valami nem úgy megy ahogy ő gazdasági érdekei alapján szeretné nem tud indulatain Úrrá lenni és nem is tudja azt kezelni!

 

„Olyan jó”, hogy van

nekünk egy ilyen

„képviselőnk”!

 

 

Szigetszentmiklós, 2016. Október 26

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8711841891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása