Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Támadásra figyelmeztettek bennünket!

2016. október 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt időszak során, ahogy Önök is olvashatták számtalan dologra hívtuk fel az Önök figyelmét, ahogy bemutattuk egy közéleti kitekintő keretében hogyan kell elképzelni egy kis városban, Szigetszentmiklóson a közéleti körülményeket!

 

Nem voltunk kiméletesek és nem is lehettünk azok, mert a tájékoztatás és az állapotok valódi bemutatása volt a cél! S nem voltunk e tekintetben politikai hovatartozásra se tekintettel, mert úgy gondoltuk nem a lobogó, hanem mindig a tett beszél!

 

Ugyanakkor ezért ma figyelmeztettek bennünket! Vigyázzunk, mert lejárató kampány várható úgy a többség, mint a kollaborálló ellenzék oldaláról! Erre egyébként már voltak kísérletek! Ha belegondolnak abba, hogy egy olyan ember akart bennünket kioktatni a zebra elhozatalának mikéntjéről, akihez soha és egy sem kapcsolódott, velünk szemben, akik elhoztuk a Határ úti zebrát is kiharcoltuk, akkor nyilvánvaló, hogy már elindultak enyhe és ilyen irányú kísérlettek! Hülyék is voltunk és lesznek még ilyenek! Ettől függetlenül mi nem adjuk fel és harcolni fogunk a város felemelkedéséért, bemutatva mi az értékes és mi az ami nem!

 

A probálkozásokra, lejáratásokra meg már megvettük a pattogatott kukoricát! Hátra dőlve és jót mosolyogva szemléljük őket!

 

Szigetszentmiklós, 2016. Október 11

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1911797521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása