Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Két korábbi cikkünkkel kapcsolatban kaptunk észre vételeket, melynek leközlését fontosnak tartjuk! (Sziget TAXI, Közlekedési szakértő ingatlan ügy)

2016. október 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Kevesen tudják, hogy cikkeink esetében mód van arra, hogy észrevételt tegyenek az abban érintettek, így azok az emberek, személyek, hivatalok, szervek, akikről a cikk szól avagy az leírást tartalmaz. Pedig erre higgyék el mód van! Persze abban az esetben, ha alapvetően rendelkezésre álló írásbeli és jól dokumentált bizonyítékoknak nem mondanak ellent!

 

A mai nap során két cikk érintettjeivel kerültünk kapcsolatba, akikről megírtuk azokat az észrevételeket korábban, amelyeket láttunk, amelyeket hallottunk vagy amelyeket tapasztaltunk! Nem mondtak ők alapvető bizonyítékoknak ellent, hanem elmondták, hogy látják az adott dolgot, körülményt a másik oldalról és mindezt hogyan élik meg!

 

Ezeket szeretnénk megosztani Önökkel!

 

Az első cikk, amellyel kapcsolatban észrevételt kaptunk az Sziget TAXI volt. Ennek pedig egyszerű oka volt! Azzal közlekedtünk!

 

Korábban a Sziget TAXI-ról leírtuk, hogy gyakorlatilag pont akkor nem elérhető, amikor kellene. Tehát este 10 után, amikor nincs busz, vagy hétvégén, amikor ritkán jár. Hiszen iszonyatosan bosszantó késői vagy korai időpontokban és a sötétben, járdátlan utak mentén és életveszélyben botorkálni a HÉV-től, busztól haza vagy éppen a buszhoz, a HÉV-hez, esetleg a munkahelyhez.

 

Nem értettük, hogy ha elérhetetlenek minek a Két lyukú hídnál található bodega, amit egyesek tyúk ólnak csúfolnak és mi értelme van akkor az egésznek, ha elérhetetlenek és a legkritikusabb pontok, időszakok megoldásában nem segítenek! Akkor és itt is meglátást írtunk le kellene egy másik taxis csapat, szolgáltató vagy bármi, amely bármikor elérhető szolgáltatással áll elő és így segít!

 

A Sziget TAXI munkatársa elmondta, hogy jelen pillanatban 8-an vannak a csapatban. Az állomás épületet, melyet mi lebodegáztunk saját pénzükből alakították ki és tartják karban. Általában a nap jelentős részében elérhetőek és törekednek a szolgáltatás bővítésre és a minél jobb minőségre. Ahogy elmondta mindig valaki ügyeletben van! Elmondta azt is, hogy nyilván lehetnek fennakadások ezzel is reagálva arra a meglátásunkra és tapasztalatunkra, amikor egy szombati napon délután kettő körül egyáltalán nem értük őket el, de ez nagyon ritka és igyekeznek ennek kiküszöbölésében.

 

Sok és érdekes tapasztalat van egyéb iránt Szigetszentmiklóson és a TAXI kérdésében. Általában a 21 óra után Közvágóhídról induló HÉV-ekhez nincsen csatlakozás, az embereknek gyalogolniuk kell, amely az életveszélyes körülmények esetében nem igazán biztonságos. Valamilyen megoldást éppen ezért találni kellene, amely szolgáltatást tesz elérhetővé és igénybe vehetővé!

 

A Sziget TAXI munkatársa elmondta, hogy az éjszakai taxizás míg régen megérte, a rövid utak, a csökkenő fizetőképes kereslet esetében ma már nem annyira éri meg! Ennek ellenére fenntartják, de rövid utakra kimenni, ügyeletet tartani sokkal több kiadást jelent, mint bevételt!

 

Ez utóbbi természetesen könnyen elképzelhető! Ezutóbbi esetben meglátásunk szerint, pedig egy tradicionális TAXI társaságot is figyelembe véve azt kellene kikalkulálni, hogy mi éri jobban meg?: Óránként még éjjel is elküldeni egy-egy buszt a városban, akár kisbuszként amely érinti a városban a legtöbb területet, így a Buckát is vagy valamilyen adókedvezménnyel, támogatással segíteni a helyi TAXI társaságot, hogy az ilyen irányú igényeket minimum null szaldóval eltudja látni és ki tudja elégíteni.

 

A másik ügy, amellyel kapcsolatban megkeresést kaptunk már telefonon érkezett és a pályakezdő közlekedési szakértő valamint a kétes hírű Önkormányzati képviselő közötti ingatlan adás-vételhez, illetve foglalkoztatási indokhoz kapcsolódik.

 

Nem titok, hogy az a cikk városi legendákra épül és a legendáknak az az alapja, hogy a városban közlekedési káosz van, holott közlekedési szakértő is van, melynek létébe, hozzáállásába, állítólagos szakmaiságába nincsen köszönet! Mindenki és minden formában, aki egy kicsit is jártas a Szigetszentmiklósi közéletben, közügyekben legyen az közszereplő, vagy egyszerű hétköznapi ember azt keresi, hogy ezt a személy foglalkoztatni ennyi szarvas hiba miatt miért éri meg!

 

A cikkben leírtuk, hogy a városi legendák szerint a közlekedési szakértő foglalkoztatása mögött egy ingatlan spekuláció áll. Leírtuk, hogy arról beszélnek, hogy ez az ingatlan Szigetszentmiklós északi részén, közel Csepelhez terül el örökölt ingatlanként. Leírtuk, hogy elmondások szerint a kedvezményes ár feltétele egy Önkormányzati és egy zsíros állás volt, mely az elbeszélések alapján megállapodásában nem vette figyelembe a város csak kétes hírű önkormányzati képviselő érdekeit. Azt is leírtuk, hogy sokan arról beszélnek, hogy mindezt egy általunk is ismert önkormányzati jogász jegyezte ellen. Azaz nyilván a jogügyletet, tehát a zsíros Önkormányzati állás megszerzését nem, de az ingatlan adás-vételt ő intézte!

 

Ma megkeresést kaptunk az egyik ilyen jogásztól! Attól, akivel rengeteg és kulturált vitát szoktunk folytatni, mégha más az álláspontunk akkor is! Elmondta, hogy ezt a leírásunkat sokan vele azonosították be, de ő semmilyen ilyen jellegű adás-vételről nem tud, nem vett benne részt és hasonlókhoz sem adná soha a nevét! Mi köszönjük neki, hogy ezt elmondta és úgy érezzük úgy tisztességes, ha le is közöljük! Egyértelmű azonban, hogy sem cikk, sem a városi legendák nem ellene irányulnak! Egyre több és egyértelműbb, hogy ez az ingatlan adás-vétel létezett bárki is jegyezte jogászként ellen. Valamint egyre több és egyértelműbb jel mutatkozik arra, hogy Szigetszentmiklóson válságban van a közlekedés hiába van a városnak papíron közlekedési szakértője! Továbbá egyre több és egyértelműbb jel mutatkozik arra, hogy ezt a pályakezdő közlekedési szakértőt, ha ugyan még ő a közlekedési szakértő egyre több zűr és érdekesség övezi és veszi körül.

 

De keressenek a továbbiakban

esetleges észrevételeikkel!

 

Szigetszentmiklós, 2016. Október 10

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1011797071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása