Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós - Gyártelepi zebra - Mit tud róla a Miklósi Önkormányzat?

2016. október 01. - Buckai Szövetség Egyesület

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Megvetendő Polgármester Úr!

és

Kedves Barátaink!

 

Mint Önök is nyilván tudják az idei évben februárban súlyos baleset történt Gyártelepen a Volánbusz végállomásánál. Az eset, pedig előhúzott egy olyan régóta, több évtizede mindig megígért dolgot, mint amilyen a buszpályaudvarhoz a Gyártelepi zebra. Szigethalmon sokan küzdenek ezért és támogatják őket számtalan településről, így sokan Szigetszentmiklósról is.

 

De míg Szigethalom tényleg küzd a zebráért, amíg ott mindig és rendszeres téma, részben a lakosság miatt is, addig az út másik oldalának, Szigetszentmiklósnak a területén nem hallani semmit! Pedig Szigetszentmiklós iparűzési adóbevételét gazdagítja a piac, az üzletsor, a Lordok háza, az ÁTI Sziget Ipari Park és sok minden más is!

 

Persze Szigetszentmiklós hozzájárul a költségekhez felesben, de a szervezésben, az előkészítésben nincs benne? Nem segíti a másik Önkormányzat munkáját? Nem ossza meg azokat a tapasztalatokat, amelyeket együtt szereztünk meg a Határ úti zebra esetében? Nem is érdekli ez? Miért nem merült fel ez a kérdés az elmúlt három rendes képviselőtestületi ülés egyikén sem? Megint arra várunk, hogy más megoldja? Mint amikor a Százhalombattai Gumiégető minket elárasztó bűzére és veszélyére csak annak elhárulta után reagáltak és leveleztek? Megint majd mikor kész lesz, akkor állnak oda, hogy ők is részt vettek? A munkában miért nem? Vagy, ha igen akkor ez miért láthatatlan?

 

Megint egy szégyen bizonyítványt állítanak ki erről a városról? Kinek és miért jó ez? Mit tudnak egyáltalán a Gyártelepi zebráról? Az Önök információ szerint hol tart? Miért nem vesznek részt ebben? És Önök miért nem lobbiztak akár az Országgyűlési képviselőnél, akár máshol a Gyártelepi felüljáró érdekében, amely mint megtudtuk hiába több, mint két évtizedes ígéret, de még rajta sincs a térképen?! Ezt a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium írta meg!

 

Várjuk az érdemi válaszukat!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2016. Szeptember 30

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2911756317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása