Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÉPVISELŐ TESTÜLETI ÜLÉSRŐL JELENTJÜK: Az örület folytatódik

2016. szeptember 21. - Buckai Szövetség Egyesület

2016.09.21-én a vártnál egy héttel korábban rendes képviselőtestületi ülést hívott össze Szigetszentmiklós város Önkormányzata, hogy ezen Észak Csepel-szigeti település rossz döntések nélkül ezt a hónapot se úszhassa meg!

A mintegy 14 napirendi pontos ülésen informátoraink szerint az alábbi fontos események történtek:

Kitüntetést kapott Debreceni Lajos, aki az előterjesztés szerint egy 5 éves kisfiú életét mentette meg. Az ügyet mi nem ismerjük, de ha ez így volt, akkor őszintén és tiszta szívből gratulálunk neki és pártokon felül álló nemes cselekedetéhez!

A Határ úti fekália áradat elhárítására még kezdő időpontot sem tud a Polgármester mondani, mivel állítólag pályáznak erre. A pályázat szó kijelenetése e témában azért is különösen furcsa, mert meg nem erősített forrásaink szerint erre már egyszer nyert 10 millió forintot az Önkormányzat és kétszer nem lehet pályázni ugyanarra. Szerintünk a pályázunk kifejezéssel a kérdést megint el akarják odázni, amiért a teljes testületnek, de főként Szabó Józsefnek Szigetszentmiklós város valaha volt legrosszabb polgármesterének azonnal le kellene mondani.

Az ígéret ellenére sem készült el az Önkormányzat köztük Kaló Éva a Bucka csatorna bármilyen jellegű elszámoló beszámolójával. Meg nem erősített források szerint az erre rákérdezőkkel a minden tekintetben alkalmatlan, munkája és hozzáállása miatt a közre veszélyes, ezáltal közveszélyes osztályvezető heves ordíbálással és flegmázással válaszolt… Hát! Igen! Ha szakmai érvekkel nem tud győzni, nem ért hozzá és nem is érti, akkor maradnak az alpári eszközök!

A kutyafuttatóhoz kutya itatót kért az egyik képviselő! Érvelése szerint megérdemlik ezt a jószágok és ebben a formában kétségtelen is! Csakhogy az mégiscsak közröhej, hogy abban a városban, ahol egyes emberek kifizették a vezetékes vizet mégsem kapták meg és reménytelen harcot vívnak érte, illetve erről álmodnak a kutyáknak lesz ivóvize az embereknek meg nem!

Napirendre került a népszavazásra az Önkormányzat által adott 7 millió forint is. Voltak, akik sérelmezték az erre költést, hogy annyi minden másra és hasznosabb dologra lehetne költeni és volt aki a népszavazás hasznosságát és szükségességét nem firtatta, de minden tételt az állammal fizetetne ki. Itt jegyeznénk meg, hogy sem a Sas utcai óvoda több száz milliós elherdálásáról (tudják két óvoda ára + árfolyamkülönbözet kifizetése és 15 év után sem lesz a miénk), sem az év elején kikiáltott szűkös költségvetési keretről nem esett szó! Márpedig, ha annyira szűkös a keret, hogy év elején le kellett állítani egyes város fejlődését tényleg szolgáló projekteket, akkor mégis honnan van a 7 millió forint? Biztos a testületet ezzel a pénzzel Jézuska lepte meg!

 

A TESTÜLETI ÜLÉS EZENTÚL RÖVID VOLT ÉS MINT MINDIG VÁROSUNKRA NÉZVE ELKÉPZELHETETLENÜL PUSZTÍTÓ!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2111734403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása