Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Közéleti kitekintő - Szigetszentmiklós - A ZÁRSZÓ

2016. szeptember 04. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt napokban, ahogy Önök is láthatták a Buckai Szövetség Egyesület egy cikksorozatot írt Közéleti Kitekintő néven. A cikksorozat lényege és értelme, hogy bemutassuk a 14 szigetszentmiklósi Önkormányzati képviselőt és elmúlt két éves teljesítményét.

 

Ezen cikksorozat közben felhasználtuk tapasztalatainkat, az utca, olykor az Önkormányzati folyósó hangját, illetve a leírtakat alátámasztó dokumentumokat is. Ettől függetlenül nem zárjuk ki, hogy némely apró dologban tévedhettünk, de a rendelkezésre álló bizonylatok és információk szerint ilyet nem tettünk! Ha mégis valamely rendelkezésünkre nem álló új információ előkerülni a szükséges intézkedéseket, közzétételeket, szükség esetén az elnézést kéréseket is közzé fogjuk tenni. Bár most úgy látjuk ilyen cáfolat nem tud előkerülni és ilyen nem lesz, de a lehetőségét mindennek meg kell adni!

 

Sokan jeleztek vissza arra vonatkozólag, hogy ez a cikksorozat elég kemény! Ugyanakkor sosem szabad finomítani az őszinte gondolatokat!

 

Köszönjük, hogy eddig végig olvasták, hogy elgondolkoztak és, hogy elindult egy érdeklődés a képviselők teljesítménye, rombolása és sokuk értéktelensége terén. Jó tudni azt, hogy talán idővel az emberek már úgy mennek el szavazni, hogy tudják kire szavaznak, hogy milyen jót vagy  milyen szörnyűséget köszönhetnek neki!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr711676257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása