Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson is becsengettek! - Óvjuk kis diákjainkat és segítsük őket!

2016. szeptember 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint az ország számtalan pontján, így Szigetszentmiklóson is becsengettek!

 

Némelyeknek ez az első tanév lesz, akik mögött ott állnak a büszke szülők és nagyon reménykednek! Némelyeknek ez a sokadik tanévkezdés és logó orral ballagtak be, hogy sajnos vége a nyári szünetnek!

 

Mi azonban minden kis és nagy diáknak nagyon sikeres tanévet kívánunk, hogy ne csak a bizonyítvány legyen szép 10 hónap múlva, hanem sok és értékes új tudásra és ismeretre leljenek!

 

A diákoknak igazi kitartást, tanítóiknak, pedig türelmet és lelkesedést kívánunk a teljes tanévre! Hogy a megszerzendő tudást élménytelien és érdekesen tudják átadni, valamint hogy annak megszerzése tartós legyen és ne csak időleges!

 

Kedves diákok! Ne feledjétek ebben a tanévben sem szégyen arra rákérdezni, amit esetleg aktuálisan nem értetek! Inkább kérdezzetek 5-ször, 10-szer, 100-szor, mintsem, hogy kimaradjanak tudások, vagy elmenjen a kedvetek! Ne feledjétek, hogy mi idősebbek is voltunk kicsik és mi sem tudtunk mindent, minket is tanítottak és mi is csiszolódtunk, hogy ma segíteni tudjunk nektek!

 

De kérjük az autósokat és közlekedőket is! Mától nagyon sok hátizsákos kis és nagy csemete közlekedik! Vigyázzunk rájuk! Figyeljünk és segítsünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3211668000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása