Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SZTK-ERIMA: Egy évvel a jó drága felújítás után az edzés agyonázott pálya miatt elmarad?

2016. augusztus 23. - Buckai Szövetség Egyesület

A tegnapi nap során az Szigetszentmiklósi Torna Klub oldalán ez volt olvasható:

„A rendkívüli időjárási körülmények, a nagy mennyiségű csapadék miatt, a mára meghirdetett összes utánpótlás-edzés elmarad!”

Hozzávetőlegesen információink szerint éppen egy éve annak, hogy horribilis áron újra műfüvezve és felújítva lett a pálya! Nem jutott elég pénz a vízelvezetés megoldására? Nem tudják, hogy Szigetszentmiklóson szokott olyan lenni, hogy eső? A kiviteli tervek a csapadékvíz elvezetését nem vették figyelembe? Nem figyelt erre a vezetés? Esetleg a kivitelezés vétet? Korábban ez nem volt észrevehető?

Miért van az, hogy Szigetszentmiklóson bármihez hozzányúlnak, felújítanak vagy „megcsinálnak” annak többsége sokkal rosszabb lesz, mint volt?

(Pláne kérdés ez azután, hogy az új azóta beázott pálya ellenére harmadosztályú hobbi klubbá silányult a város csapata! No és persze pont azokban, akiknek elmaradt az edzése, azaz az ifikben van az utolsó remény! Az utolsó remény, hogy a városnak a hatalmas költségvetésű klub ellenére nem kell szem lesütve elkullognia!)

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7911485246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása