Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nesze neked tábla! - Az alpolgármester az összefonódás miatt nem szól?

2016. augusztus 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Mindig jó kedvel és megmosolyogva olvassuk el Dina András egyedi stílusban, de humorosan megírt cikkeit! Azonban az egyikre még mi is felkaptuk a fejünket!

 

Ez pedig a Magyar Plastiroute Forgalomtechnikai Kft egyik munkáját mutatja be, melyet Önök is láthatnak a képen és talán annyi elmondható róla, hogy nemcsak újra hasznosított, de igen silányra sikeredett! Furcsa persze az Önkormányzati képviselői nyilatkozatok szerint 21,6 millió forintot évente a feltáblázásért felvevő vállalkozás munkája! Furcsa, mert ennyi pénzből csak ennyire futja? Egyben megdöbbentő is, mert tudomásunk szerint Szigetszentmiklós város Fideszes alpolgármesterének, Dr. Vántsa Botondnak a 14 állása közül, melyet természetesen „eltud látni tisztességgel és becsülettel” az egyik pont ennek a cégnek a jogi képviselete! Vajon a rossz munka miatt majd a céget vagy az Önkormányzatot védi? Hogyan oldja fel az érdekellentéteket? Vagy pont azért hallgat, hogy sehol se sérüljön saját egyéni érdeke?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6410033594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása