Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka busz: Semmit sem ér az Önkormányzat közmeghallgatáson adott szava!

2016. augusztus 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint sok éven át és korábban is idén is bebizonyodott, hogy Szigetszentmiklóson az Önkormányzat által szervezett Közmeghallgatáson elhangzott szavak és ígéretek semmit sem érnek!

 

Korábban számtalan ember, ha kényes kérdést tett fel azt kapta: írásban válaszolunk! Azonban ez az írás sohasem érkezett meg! Erről számtalan ember tudna mesélni!

 

Idén Áprilisban a Közmeghallgatáson elhangzott, hogy a Bucka egy ötödik kisbuszt fog a túltelítettség miatt kapni! Ebből azóta sem teljesült semmi! Sőt! Ott tartunk, hogy semmit sem tudnak róla az érintettek! Semmit  a Volánbusznál és semmit az Önkormányzat illetékes osztályainál! Mintha el sem hangzott volna az ígéret!

 

Persze egy újabb kis busz elhozatala nem enyhíti azt a hatalmas űrt, amelyet a nagybusz elvétele jelent és az amiatt kialakult körönkénti kapacitás csökkenést, de enyhítene rajta!

 

Azonban sehol és semmi sincs! Most, hogy közeledik a tanévnyitó a menetrendszerkesztésen túl fokozottan fogunk rászállni a témára! Nem lenne jó, ha iskolai időszakban megint nyomorognunk kellene, mert egyes döntéshozóink felelőtlenül ígérgetnek, nem figyelnek oda és hidegen hagyja őket a lakosság problémája, valamint szava!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr149471896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása