Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVÉL: Szigetszentmiklós - El a kezekkel a Kéktótól

2016. június 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Minisztériumok!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

és

Kedves Barátaink!

 

De legfőképpen

 Tisztelt Polgármester Úr!

 

Elképedve értesültünk arról, hogy a 2009-es Kéktó elpusztítási terv még mind a mai napig él! Hogy azt a helyet, amely ingyenesen Szigetszentmiklós 40 ezer fős lakosságának és olykor a környező településen élőknek is oly sok élményt, kikapcsolódási lehetőséget ad Ön és pusztító képviselő társa (Virág Róbert (FIDESZ)), valamint kegyetlen Hivatala panzióval, sóbarlanggal és minigolfpályával akarja beépíteni ezzel a város egyetlen jelenleg rendelkezésre álló szabadidő és kikapcsolódási központját elpusztítva, profit orientált kereskedelmi egységgel felváltva, a lakosságot elárulva és cserbenhagyva!

 

Tudtuk és tudjuk, hogy mióta hivatalban van az Ön nevéhez csak a pusztulás a folyton folyvást történő hazudozás, majd a lebukás kapcsolódik, de azt hittük, hogy a 2009-es Tüntetés a Kéktó megmentéséért kiállásból tanult! Hogy megértette, hogy soha és semmilyen formában Szigetszentmiklós lakossága egyik legnagyobb értékének elpusztításához nem fog hozzá járulni!

 

Pláne nem egy olyan terv alapján, amely olyan elképesztő butaságokat tartalmaz, hogy:

·        A Római part látogatottságának csökkenése okán Szigetszentmiklósra jönnek a turisták! Ezért kell a Kéktó helyére a Panzió! – Ugyan miért jönnének? Hogy lássanak egy lepusztult várost? Vagy a Katasztrófa turistákat várja a Buckába?Azoknak akar majd biztosítani  szállást?

·        Vagy, hogy Szigetszentmiklósról az Óbudai szigetig egybe függő bicikli út van! – Volt valaha már szemésznél? Megtudná mutatni? Mert ezt még élő ember nem látta!

 

A terv szerint, amelynek még mindig életben léte egy grillező felvetésének köszönhető olyan szürreális dolgokat tartalmaz, mint hogy pont a Kéktó helyére kell majd a Sóbarlang! Azért mert vannak beteg gyermekek! Csakhogy sóbarlangot nem üres területre, hanem fürdő mellé szoktak tenni! Ott van igazán gyógyító hatása és ereje! Javasolja az Óázis Wellness Parknak! A sóbarlangnak ott a helye! Nem, pedig a Kéktó helyén!

 

Ha hozzá mer nyúlni a Kéktóhoz pusztítási és nem pedig felújítási szándékkal készüljön haragunkra és egy egész város haragjára! Tüntetni fogunk éjjel, tüntetni fogunk nappal és mindig a Kéktóért! Ott fogunk kerepelni a háza, a Hivatal és a Kéktó előtt is! Ha kell a Szabadidő Park kerítéséhez láncoljuk, ha kell a munkagépek elé vetjük magunkat! Ne várja, hát hogy a Kéktó elpusztítására pályázati lehetőséget fog nyerni, mert nem fogjuk hagyni!

 

Ha nem dobja ki pusztító szándékú tervét azonnal a kukába, ha emberek álmait, élményeit tönkre meri tenni, akkor megígérjük nem csak Szigetszentmiklósról, de Csepel szigetről is förtelmes bandájával együtt el fogjuk kergetni!

 

Szigetszentmiklós, 2016 Június 26

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr918853128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása