Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FIGYELEM: Soha nem látott veszélyben a KÉKTÓ!

2016. június 26. - Buckai Szövetség Egyesület

A Kéktó Szigetszentmiklós egyik legnagyobb értéke és legkedveltebb szabadtéri kikapcsolódási központja! A különböző rendezvényeken jól érzi itt magát idős és gyermek is! Gyakorlatilag nagyságát, rendezvényeit és szórakoztató jellegét mindenki élvezi!

 

Azonban minden korábbinál hatalmasabb veszélyben van!

Önök Nagy János Önkormányzati képviselő oldalán egy Kéktóra építendő grill sütőről olvashatnak, azonban a képviselő Úr nem látja, hogy a grillsütő mögött milyen egyéb veszély van!

Érvényben van ugyanis a 2009-es Kéktó beépítési terv! Az a terv, amely a Kéktó helyére Virág Róbert (FIDESZ) Önkormányzati képviselő előterjesztése és a tanulmány szerint Panziót, Sóbarlangot és minigolfpályát hozna el a Kéktó jelenlegi jellegét és szabadidőközpontiságát teljes mértékben eltűntetve!

2009-ben az általunk szervezett tüntetés és közfelháborodás tette parkoló pályára ezt a tervet, de nem régen kiderült, hogy Kéktó elpusztításának terve mind a mai napig él és bármikor előhúzható a fiókból!

 

2009-ben nem engedtük, hogy bármivel is beépítsék a Kéktó területét! Csak korszerűsítést, színpad és pályafelújítást támogattunk! Beépítést és elpusztítást, pedig nem!

 

A grillsütő nem másnak a veszélyét hozhatja el, mint a feloldást a beépíthetetlenség alól, ezért ha bebizonyosodik, hogy gazdaságos és megéri üzemeltetni, mert egy ilyen helyre talán elférni nagyon is egyértelművé kell tenni, hogy de más nem!

Ha ugyanis újra előveszik a 2009-es tervet! Megint panziót, beépítést, só barlangot akarnak és a Kéktó teljes megsemmisítését tüntetni fogunk és, ha kell oda láncoljuk, ha kell a gépek elé vetjük magunkat!

Semmilyen formában és semmiképpen nem fogjuk a Kéktó elpusztítását támogatni!

Sem most, sem soha!

Éppen ezért felkérjük a Tisztelt képviselőket, hogy nyilatkozzanak: Csak grillsütőt akarnak, esetleg azt sem, vagy a Kéktó elpusztulásához járulnak hozzá!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr238845126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

görbe54 2016.06.26. 20:34:50

Meddig tart még ennek a bandának az ámokfutása? Hát senki nem látja közülük, vagy a szimpatizánsik közül, hogy csupán azért csinálnak akárhol, akármit is, hogy a saját zsbüket tömjék meg, kivéva azt a mienkből!?

Buckai Szövetség Egyesület 2016.06.26. 21:34:31

Reményeink szerint 2019-ben mennek, mert már nagyon elég volt belőlük!
süti beállítások módosítása