Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

LEVÉL: Szigetszentmiklós - 12 évig Víziközmű Társulat nélkül beruháztak a Buckába? - Nem törvénytelen ez egy "kicsit"?

2016. június 23. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Kormányhivatal!

Tisztelt Minisztériumok!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

és

Kedves Barátaink!

 

Végig olvastuk számtalanszor az Energia Hivatal különböző tájékoztató leveleit! Ebben többször és tételesen leírták értelmezésünk szerint, hogy adott területeken utcákat új beruházásként vízzel és csatornával ellátni csak víziközmű társulatok alapításával és csak viziközmű társulatoknak lehet.

 

Szigetszentmiklós Alsóbuckában az 1990-es években, pontosabban 1998-ban végeztek víz beruházást. Erre a beruházásra egy Viziközmű társulat alapult Szigetszentmiklós Beruházó Viziközmű Társulat néven 13-16-000048-as cégjegyzékszámon.

 

A társulatot még működése során átadták az Önkormányzatnak, majd végelszámoltatták és 1999.10.12-vel a cégnyilvántartásból töröltették.

 

Azonban 1999.10.12 után is utcákba beruháztak és fektették le a vízvezetéket! Sőt! Szerződést kötöttek, közmű hozzájárulási díjat és pénzt szedtek! Viziközmű társulat nélkül! Mégis mire? Hogyan? Nem törvénytelen ez? Vagy volt egy olyan Viziközmű társulat amiről senki sem tud és nem szerepel semmi és sehol sem róla? Még a szerződéseken se?

 

Majd 12 év után a Bucka csatorna beruházás miatt megalakult a Szigetszentmiklósi „Bucka” Csatornamű Víziközmű Társulat (cégjegyzékszám: 13-16-000178) a Bucka csatorna és előfeltétele a még elmaradt vizek miatt!

 

De mi van a kettő között? Mire kötöttek szerződéseket? Mire szedtek be pénzeket, amelyeket nem mellesleg bár meglátásunk szerint törvénytelenül szedtek be mégis elévültetnének?

 

Polgármester Úr!

 

Az Ön képviselői (1998 – 2002), alpolgármesteri (2002 – 2006), polgármesteri (2006 –tól, de e tekintetben 2011-ig érdekes) ciklusai alatt valami nem stimmel! Szerintünk törvénytelen dolgokat tett és tesz! Nem kellene ezt helyre hozni? Érdemi választ várunk, hogy mi alapján mentek viziközmű társulat nélkül a beruházások és mi alapján szedtek 12 évig pénzeket!

Szigetszentmiklós, 2016 Június 23

 

Tisztelettel:

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                                                        BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                                                                  Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr748835922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása