Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÜZDELEM A CSEPELI HÉV MEGMENTÉSÉÉRT: Bemutatjuk a leendő Csepeli villamost

2016. június 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Az elmúlt hetek során számtalanszor szóltunk, beszéltünk és küzdöttünk a Csepeli HÉV megmentéséért és Önök is tudják nem adjuk fel! Nem csak azért, mert a Csepeli Hév elpusztítása, villamos hálózattá züllesztése teljes Dél-Pest, Csepel és Csepel sziget közlekedését vetné évszázadokkal vissza, de az ötlet gazdák egyenesen szembe mennek minden közlekedési szakemberrel és a fizika alapvető törvényeivel is, mivel a villamos a Csepel szigetről az összes környező villamos hálózat túltelítettségének okán nem tudna kijutni!

 

Egyébként is napjaink világában bármely modern városban is a gyorsvasúthálózatok kiépítése és fejlesztése az előre vivő út, amely itt ugye az Észak-Déli Regionális Gyorsvasút, más néven az ötös metró lenne, de a döntéshozók mégis az 1800-as évek nagy fejlesztési ötletéhez, az akár felszíni közlekedése okán dugóba is kerülni képes villamos hálózathoz ragaszkodnak, szerintük az 1800-as évek modernizációja és nem a XXI. század tendenciája az előre vivő út! S miközben persze válaszra sem vagyunk méltóak a Csepeli Önkormányzat által és azt mondják, hogy a villamos hálózat is abszolút lehetséges alternatíva a helyzet abszurdságát is figyelembe véve elgondolkoztunk!

 

Rá kellett jönnünk abszurd dolgok és GROTESZK ötletek nemcsak Szigetszentmiklóson történnek!

 

Elgondolkoztunk azon, hogy ha a fizikai képtelenség ellenére a Csepeli Önkormányzatnak a villamos megvalósítása mégis lehetséges, akkor az hogyan lehetne megvalósítható! Ehhez persze sok Red Bullt kell inni és jó sok fantázia is való! Egészen egyszerűen és vélhetőleg a Csepeli villamosoknak szárnya lesz és Csepelről az Önkormányzat ötleteit is figyelembe véve majd kifognak repülni! Egyébként ez egyedi lenne! A világon sehol máshol nincs repülő villamos! Abszolút reális elképzelés nem? Képzeljék el, ahogy száll a villamos…

 

Komolyra fordítva a szót pont az ilyen szüreális elképzelések miatt kell a Csepeli HÉV megmentéséért kiállni és odatenni magunkat! Vagy kiállunk és megmentjük, vagy buta ötletekkel vissza küldenek a Középkorba bennünket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr748820734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása