Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KIS LÉTSZÁMÚ, DE ÉLMÉNYTELI VOLT A TANÉVZÁRÓ KONCERT A KÉKTÓN

2016. június 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Kis létszámú, de élményteli rendezvény fogadta sok-sok Szigetszentmiklósi és környékbeli mellett a Buckai Szövetség Egyesületet és meghívott barátját a Kéktón.

 

S bár az eseményen a Szövetség az elején és csak az első pár szám erejéig volt jelen az feltűnő volt, hogy mennyire kevesen tartózkodnak még az előző évekhez képest is a Kéktón.

 

Ez három dolognak tudható be:

1.

Mikor a Kéktó felé érkeztünk még javában zajlottak például a Kardos Általános Iskola ballagtatása miatti fotózódások.  Nyilvánvaló, akik ballagtattak azoknak is kellett idő átöltözni, akik pedig ballagtak, nos nekik a család talán más és családi szempontból emlékezetesebb eseményt szervezett, esetleg családi vacsorát.

2.

Mégsem volt annyira ismert mindenki számára a most meghívott zenekar páros vagy legalábbis az első nem. Erre az is gyanút ad, hogy amikor az énekes az új albumuk ismeretére kérdezett rá, akkor jól láthatóan a „tömegből” nem jelentkezett senki!

 

Talán mégis kellene felmérés, hogy a célcsoport mit szeretne és valójában ők kiket is szeretnek!

3.

Az időjárás igencsak szeszélyesnek bizonyult a mai napon, melybe az eső esetleges veszélye sem elhanyagolandó!

 

A Buckai Szövetség Egyesület mindig is azt mondta a tanévzáró koncertről, hogy önmagában véve, bár ez sem olcsó, de legalább nagyon jó ötlet! Elvileg tényleg a fiatalokról szól és nekik próbál élményt adni! Azonban, hogy ez méginkább így legyen nem szabadna a koncertet ballagási napra tenni és a gyermekek valódi megkérdezése nélkül szervezni! Róluk szól, nekik szól így legalább az kellene, hogy a meghívottakat ne csak egy szűk réteg, hanem sokan ismerjék!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr178798880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása