Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Gyártelepi zebra - Tánccal egybe kötött flashmobe-bal üzentek: KELL ZEBRA!

2016. június 06. - Buckai Szövetség Egyesület

Tánccal egybe kötött flashmobe-al jelezték a Gyártelepi zebrások, hogy nem hagyják ügyüket elaludni, vagy az ígéretek feledésbe vesző talajába terelni! Addig küzdenek és addig harcolnak, amíg nem lesz zebra a Gyártelepi Volánbusz pályaudvarnál, amelynek ötlete egyébként először több, mint 20 éve merült fel!

 

A megjelentek közül ma gyermekeké, táncuké, Vittiért való kiálásuké és persze Vittiért történő aggódásáé, gyógyulásáért való imádkozásé volt a fő szerep, valamint a reményé, hogy hasonló baleset, egyáltalán baleset soha többé ne történhessen meg!

 

Most a szervezők bizakodók! Talán a nyáron a zebra is eljöhet! De persze arra is készülnek, ha ez mégsem történik meg!

 

Mi mindig kifogunk állni a szervezők mellett és amiben csak tudunk segítünk!

 

Egyben szeretnénk a szervezőket mély tiszteletünket kifejezni a kiállásukért és Zitának, az édesanyának a harcáért, az erejéért, az emberségéért!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr778785208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása