Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KÉPVISELŐ TESTÜLETRŐL JELENTJÜK: A vihar víz és fa kérdése

2016. május 27. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületet a 2016.05.25-ei képviselő testületi ülésről összesen 8 személytől kapott tájékoztatást, s többtől már a testületi ülés alatt! Ezek alapján a tegnapi nap során tájékoztattuk Önöket arról, hogy a Dunaparti eladás kérdését levették a napirendi pontról, valamint felmerült a víz és a fakivágások kérdése is!

 

Az utóbbi kettő cikk azonban nagy vihart kavart. Az első azért, mert az általunk megbízhatónak ítélt informátoraink szerint a felvetés a vízmérsékléssel kapcsolatban Nagy János képviselő részéről bár jó volt, de az motyogva és szégyenlősen hangzott el. A cikk megjelenése után sokan kerestek fel minket! Sokan olyanok, akik ott voltak! Ők arról meséltek, hogy Nagy János képviselő Úr felszólalására nem motyogásként és nem szégyenlős felvetésként, hanem teljesen normális hangvételű és pozitív előterjesztésként emlékeznek! Azt hitték, hogy objektívnek szánt tájékoztatásunk szubjektív! Tekintettel azonban arra, hogy legalább annyian mondták a motyogást és a szégyenlőséget, mint nem mi ebben a kérdésben nem tudunk igazságot tenni! Azt gondoljuk, hogy ha nem volt motyogás, akkor úgy követeli a tisztesség, hogy Nagy János képviselőtől elnézést kérjünk! Mivel ellentmondók az információk, ezért ezt az elnézést kérést megelőlegezzük!

 

A második cikkben szintén kapott tájékoztatások alapján azt írtuk le, hogy a Polgármester és Jószai Attila egymással egyetértésben mondta azt, hogy nem baj, ha egy fát kivágnak, amely egészséges és kifejlett, hiszen majd ültetnek helyette csemetét… Itt hívtuk fel a figyelmet arra, hogy nem biztos, hogy mindkettőnek ugyanaz az oxigén termelése! A cikk megjelenése után itt is telefonokat kaptunk! Jelen lévő egyéb személyek informátorainknak ellentmondva arról számoltak be, hogy a fakivágás veszélyét a fákért aggodva Jószai Attila vetette fel, a leendő bicikli út építője pedig elmondta, hogy fát kivágni nem kell! Az így telefonálok arról beszéltek, hogy ezt követően a Polgármester mondta azt, hogy: És akkor, ha kivágnak fát mi van? Ültetnek helyettük facsemetéket! Elmondták azt is, hogy Jószai Attilán egy percig se látták azt, hogy ezzel egyet értet volna! Mivel itt is ugyanannyi ember mondja ezt a verziót és a másikat, ezért ha mégsem ért Jószai Attila egyet a fakivágásokkal és helyettük csemete ültetésével, akkor őt is megkövetjük! Mivel nem tudjuk eldönteni, ezért megelőlegezzük ezt!

 

Szemben számtalan ember állításával, mely arról szól, hogy a Buckai Szövetség Egyesület öröké elégedetlen másokat mocskoló borzalom, mi értéket szeretnénk teremteni, megőrizni és megvédeni! Arra szeretnénk ösztönözni döntéshozóinkat, hogy az 1970-es évek óta fellelhető városi pusztulást állítsák meg, fejlesszenek és küzdjenek azért, hogy minden szebb, jobb és élhetőbb legyen! Ennek keretében a dicsérendő dolgokat, mint jó lokálpatrióták megdicsérjük, míg a rosszakat elitéljük!

 

Ha a nekünk telefonálok, akik nem értették a megemlített két cikket igazat mondtak, akkor Nagy János víz csökkentés melletti kiállásával, valamint Jószai Attila a fák megvédésével dicsérendő dolgot tett! Ez igaz akkor is, ha szeretjük és igaz akkor is ha nem szeretjük őket!

 

A fejlődésért mi is tovább küzdünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr718752720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása