Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

KIESŐBEN AZ SZTK-ERIMA? - Harmadosztályú amatőr hobbi csapat lesz belőle

2016. május 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Meg nem erősített forrásaink és az SZTK-ERIMA honlapjának tanulsága szerint kieső stádiumban van a helyi futball csapat a másod osztályból! A harmad osztály a hobbi és amatőr kategória, amelyet általában már nem költségvetési összegekből, valamint önkormányzati támogatásokból, hanem a tagok hobbihoz való hozzájárulásából szoktak finanszírozni.

 

A Buckai Szövetség Egyesület elve, hogy ami nem megy azt nem kell erőltetni és reméljük városunk költségvetéséből egy fillért se pazarolnak egy amatőr hobbi csapatra! Reméljük, hogy kedves futballozóink ha akarnak, akkor saját erejükből, ahogy egykoron Puskás Öcsi is és persze szerény anyagi forrásokból is képesek lesznek felemelkedni, bizonyítani és küzdeni!

 

Az így megtakarított városi összegeket, pedig a Buckai Szövetség Egyesület javaslata szerint utak helyrehozatalára, járdák építésére, esővíz elvezetésére, tehát infrastrukturális fejlesztésekre, Buckai vizesek kártalanítására, valamint olyan szerény költségvetésű sportok és sportolók támogatására lehetne fordítani, akik a szerény körülményeik ellenére is nagy sikereket érnek el saját korosztályukba!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr598748228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása