Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklósi Önkormányzat: Kommunikációs trükkök ellenére ISMÉT ELADJÁK A DUNAPARTOT!

2016. május 24. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós város szerte nap, mint nap hallani, hogy a Dunapartot nem szabad eladni, sőt azt bővíteni és fejleszteni kell! Minden párt minden képviselője erről beszél beleértve az önmagát ellenzéknek nevező formációt is.

Ennek ellenére a korábbi években többek között ellenzéki előterjesztésre is eladták a Fás utcai lejárót! Az akkori előterjesztők:

Becz Péter (FIDESZ) és Ladányi Sándor (MSZP, ma ÖSSZEFOGÁS).

Amit most fedeztünk fel az ennél is durvább!

Aki Szigetszentmiklósi nyilvánvalóan járt már a Tanösvénynél! Aki nem annak, pedig bátran ajánljuk, mert tényleg nagyon szép! Ha tanösvény felé elindulunk például a Kéktóról, akkor a Diófa utcáról az Ádám Jenő sétányt keresztezve tudjuk elérni! Az Ádám Jenő sétány és a tanösvény Diófa utcai bejáratának déli szomszédja a helyrajzi szám szerinti 4236-os jelen pillanatban Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan!

 

Az ingatlant 1988-ban a Szigetszentmiklósi Tanács adta Szabó Pál Szigetszentmiklósi lakos kezelésébe azzal a feltétellel, hogy kerítse el, tartsa karban, gondozza az ingatlant és biztosítsa a csapadék víz elfolyását valamint a városi átvezető csatorna karbantartását. Az ingatlan kezelője később hétvégi ház felhúzására kért és kapott engedélyt! Az ingatlant 2003-ban 5 millió forintra értékelték, míg frissen most 2016-ban a Német kisebbségi Önkormányzat vezetőjének fia az ingatlant értékében kevesebbre, 13 évvel a korábbi ingatlanbecsléshez képest 3.549.600 Ft-ra értékelte!

 

A 2016.05.23-ai Gazdasági Bizottsági ülés 6. napirendi pontja, valamint a 2016.05.25-ei Képviselőtestületi ülés 17. napirendi pontja erről az ingatlanról szól és ennek az újabb Dunaparti ingatlannak az eladásáról!

 

Az ügyről azonban mély csend van!

Senki nem szól és senki nem ír erről!

Vajon miért?

Mégiscsak szabadon szabad azt a mélyen elitélendő tevékenységet folytatni, hogy eladják a Dunapart minden egyes négyzetméterét? Nem tanultak abból, hogy az 1970-es években vezető tanácstagot vezettek el bilincsben a Dunapart eladásáért? Nem érték a Dunapart? Semmi sem érték?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr608744744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása