Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ma van a GASZTRÓ Fesztivál! - Vajon mi kerülhet 9,5 millióba rajta?

2016. május 07. - Buckai Szövetség Egyesület

Ma van a Szigetszentmiklósi Gasztrónap, amely nem kevesebbe kerül, mint 9,5 millióba! A Buckai Szövetség Egyesület méltatlannak érezné, ha a város jelenlegi romos állapota mellett energiáit uri murizásra fecsérelné vagy pávián rendezvényekre! Mégis ez a nap a városnak 9,5 millió forintjába kerül!

Arra kérünk mindenkit, aki kilátogat erre a rendezvényre mesélje el, hogy mit látott? Miért 9,5 millió ez a nap? Cápa leveseket osztogatnak? Minden kedves érdeklődőt Hilton tállal várnak? Esetleg az ételek vannak arannyal, rubinnal vagy ezüsttel körbe ékesített edényekben?

Továbbá várjuk mindazok véleményét, akik erre a rendezvényre nem jutottak ki, hogy mennyiért lehetne csinálni egy jó hangulatú. nagy létszámú gasztronómiai különleges napot, ahol mindenki jól érzi magát? Ugye jól érezzük, hogy a 9,5 millió forint töredékéért?

Önök mire költenék az így megtakarított összegeket? Nekünk számtalan a várost fejlesztő (járda, zebra, gyógyszertár, ügyelet fejlesztés stb…) vagy anomáliákat felszámoló (pl.: Buckai víz károsultaknak a víz bevitele, amire törvény szerint jogosultak; a Bucka csatorna rombolásainak kártalanítása; Határ úti fekália áradat felszámolása) ötletünk lenne…!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr968693292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása