Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Vándorló földeken!"

2016. április 18. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy időről időre jelentkezünk Szigetszentmiklós város legmeghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéseivel, intézkedéseivel, eseményeivel, olyanokkal amit az arra hivatottak biztosan nem gondoltak át és nem olvastak el, hiszen annyira abszurd! Ez a GROTESZK Miklós!

 

Mai részünkben egyáltalán nem megyünk vissza az időbe, hiszen az események éppen most történnek! Önök talán emlékeznek rá, amikor a Furcsa Földről meséltünk Önöknek! A Földről, amelyről eltűnt a termőföld és a Bucka-tóról, ahol nem történt kármentesítés, de ahova éppen abban az időben került! Aligha lehet véletlen az időpontegyezés vagy talán már nekünk vannak összeesküvés elméleteink?... Ki tudja!

 

A lényeg, hogy a Bucka-tóra kell az el nem végzett munkát elfedően a termőföld, míg az Önkormányzati tulajdonban lévő Furcsa Földre, ahova nem sokára Regionális Utánpótlás Centrum épül oda nem kell! Vagy mégis? Vagy mégsem?...

 

Nem régen a Sportcsarnok mellett az Önkormányzat megint földet vett! Arról a földről most termőföldet szállítanak a Furcsa Földre! Tehát A Bucka-tóra ment a termőföld a Furcsa Földről és most a Sportcsarnok mellől megy a Furcsa Földre! Ha ebben valaki lát értelmet és logikát, akkor kérjük, hogy szóljon, mert mi lehet túl gyengék vagyunk ehhez!

 

Egy valami biztos! Lehet, hogy ehhez az egészhez vannak Önkormányzati engedélyek vagy ha nincsenek, akkor majd higgyük el előkerül és az már ma is érvényes lesz, de úgy tudjuk nincsen Bányakapitányi engedély, amely a termőföld mozgatásához a termőföld védelmében kell! De hát, mint tudjuk Szigetszentmiklós egy különleges hely! Itt az Önkormányzatra és a vezetőkre, valamint libling köreikre nem vonatkoznak a Magyarországra érvényes törvények!

 

Ráadásul nem mondhatja senki, hogy ez a város egy unalmas hely, nincs mozgás és punnyadás van! Itt kérem szépen még a termőföld is vándorol és mozog! Itt kérem szépen élet van!

 

Bár az is lehet, hogy félre értették a hatodikos történelem könyvet! A két nyomásos és a három nyomásos gazdálkodásnál nem úgy értették, hogy hagyunk egy ugart pihenni, majd a másik részt bevetjük, esetleg a harmadikat,  hanem úgy értelmezték, hogy a termőföld vitellel, cserével a talaj majd termőbbé válik! Esetleg attól féltek, hogy ahogy az embereknél a családon belüli házasság vérfertőzés és gyengébb, törékenyebb betegségre hajlamosabb egyének lesznek, úgy a tartósan egy helyen hagyott földek is rokonok lesznek és a termések így gyengébbek? Ki tudja!

 

De azt senki nem mondhatja, hogy kicsiny városunk nem egy különleges hely!

 

Persze felmerül még egy kérdés: Az rendben van, hogy a városban a termőföld vándorol ide-oda, s ezáltal különleges szolgáltatás van, de ugye az azt szállítók a különleges hobbijukért nem kérnek és nem számolnak el pénzt? Mert az, hogy kinek milyen bekattanása van az egészen odáig nem baj, amíg nem okoz másnak kárt! Valaki a kismozdonyokat gyűjti, más a szalvétákat, megint más a zoknit, itt a hobbi a termőföld városon belüli ide-oda vitele. Rendben van! Csak ne kerüljön pénzbe! Ugye nem került? Ugye nem?... ;)

 

- CsCs -

BSZ elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr388639940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása