Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

GROTESZK MIKLÓS: "Az iskola"

2016. március 30. - Buckai Szövetség Egyesület

Önök már megszokhatták, hogy nap, mint nap jelentkezünk Szigetszentmiklós város leghökkentőbb, legmegdöbbentőbb döntéshozói döntéseivel vagy olyanokkal, amelyeket bár nem döntéshozóink hoztak meg annyira abszurdak, hogy már szinte nevetséges! Ez a GROTESZK Miklós!

 Mai részünkben ahhoz dilemmához érkezünk, hogy mi van akkor, ha egy adott hivatali beadványra bár 30 napon belül kellene válaszolni, de mégsem válaszol a hivatal? Mi van akkor, ha fittyet hány erre az előírásra? Hogyan mondjuk meg annak, aki a választ nem írja meg, hogy: Hé! Írnod kellene, mert az ügy fontos sok embernek!

 

És a válasz?:

 

2009-et írunk! Március 24-én leadásra került a Boglya járat terve! A Szigetszentmiklósi Önkormányzatnak számtalan alkérdésre kellett volna válaszolni, de természetesen nem történt semmi! Eltelt az április, eltelt a május, eltelt a június, a július és sehol semmi! Majd jön az augusztus és a képviselőtestületi! Míg korábban este kezdődött, hogy bármely érdeklődő állampolgár részt tudjon venni, ekkora már előre hozták délután 1 órára hozták (igaz ma ez már délelőtt 10 óra). Délben egyszer csak a Hivatalba tévedtünk! A lépcsőn jön le az az osztályvezető, akinek válaszolnia kellene!

- Jó napot Évike! - szemléltük az óránkat - Ilyen hamar véget ért az oktatás?

- Milyen oktatás? Hülye maga!

- Hát milyen oktatás? Hát maga március óta nem tud levelet írni! Gondolom most tanul írni és olvasni!

 - Menjen a.....        - és hatalmasat csapódik az ajtó!

 Viszont nem fogják elhinni: Nem sokára levelet kaptunk!

 - CsCs –

 BSZ elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr408545288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása