Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

FRISS HÍR: Felháborodtak a lakók a Vízművek válaszán!

2016. március 22. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Felháborodtak a lakók a Fővárosi Vízművek Dagonya a szállodánál című levelünkre adott válaszán!

 

A lakók elmondásuk szerint érthetetlennek tartják, hogy a Fővárosi Vízművek a hiba elhárítására további időt kért, hiszen 2015 Decembere, 2016 Januárja óta fennáll a probléma! Ráadásul hiába a tisztított szennyvízvezetéke árad ki, ha a szennyvíztisztító nem tudja a vízből kiszűrni a különböző vegyszereket, vagy a hormon kezelt gyógyszereket, miközben a gyermekek ebben tapicskolhatnak!

 

Ezentúl mi is megjegyeznénk, hogy a Fővárosi Vízművek vezetője, Haranghy Csaba nem tartotta be nekünk adott nagy delegációs ígéretét! Nem személyesen intézkedett a felmerülő probléma elhárításában, és mint egy a hálózatot évi 500.000 Ft-ért bérlő vállalat vezetője megszegte a szerződésben vállalt kötelezettségeit is, hiszen állagmegóvókét a hiba el nem hárítása vélhetőleg a hálózatot nem fogja megóvni!

 

- CsCs –

BSZ elnök 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr728512410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása